5 Szuper Sexy Tipp sikeres otthoni marketing bemutatókhoz, amit a legtöbb hálózatépítő figyelmen kívül hagy

marketing bemutatók„Otthoni bemutatók? De Marius azt mondtad, hogy a hagyományos old-school és elavult módszerek már nem működnek. Akkor most, hogy is van ez?”

Az otthoni bemutatózást a legtöbben úgy ismerik, mint a klasszikus termék és lehetőség bemutatót. Ezeknek így ebben az őskori rábeszélős ráerőltetős értelmezésükben és felállásukban – valóban vége.

Viszont van ennek egy modern változata, ami igazodik az emberek megváltozott körülményeihez és nagyon is hatékony módszer, ha jól csinálod.

Ez a cikk segíteni fog neked hogy ezt ügyesen használd, és megtanít olyan mesterfogásokra amik kiemelnek Téged az átlag, amatőr hálózatépítők közül és Alfaként azonosítanak.

Online vagy offline csináld a bemutatózást? 

Az otthoni találkozó vagy a személyes bemutatók egy olyan alkotóelemet tudnak kölcsönözni a kapcsolatépítésednek, amit a számítógép képernyőjén keresztül nehezebben tudsz közvetíteni. Ez pedig a személyes kontaktus, a szemtől szembeni találkozás, a fizikai közvetlen jelenlét.

A videó bemutatók jó eszközök, amiket fel tudsz használni azokkal, akik gyakran használják az internetet, de hogy segíteni tudj azoknak a csapattársaidnak is, akiknek nincs internet hozzáférésük jó lehetőség számodra az otthoni marketing bemutatók alkalmazása.

Én személy szerint azt javaslom, hogy az igényeknek megfelelően keverd a két felületet.

Most pedig jöjjön az 5 szuper szexi tipp, hogy sikeres bemutatókat tudj tartani.

5 tipp sikeres bemutatókhoz

 

1. Koncentrálj arra, amit az üzleti lehetőséged TESZ a jelöltednek

Ez legyen a fő témája a marketing bemutatódnak. Arról szóljon, hogy megoldja a jelöltednek egy égető problémáját és ne a lehetőséged vagy terméked bemutatása legyen a fő célod.

Pl. Ha a termékeid arckrémek, vagy szépítő szerek:

 Amatőr:

  • Ma bemutatom nektek az én ultra fantasztikus termékemet, ami gamma gumicukrot és Q10 enzimet tartalmaz és utána megnézzük az üzleti lehetőséget, milyen jó pénzkereseti lehetőség, ilyet még nem láttatok.”

Alfa:

  • Ma meg fogjátok érteni, hogy hogyan tudjuk megőrizni a fiatalos frissességünket. Lányok, 7 egyszerű smink tippet mutatok be nektek, amit a sztárvilág a kifutókon alkalmaz. Képzeld el, milyen képet fognak vágni a többi lányok, amikor meglátnak. Minden fiú utánatok fordul majd az utcán.”

Érzed, hogy mennyivel könnyebb meghívni valakit egy ilyen utóbbi összejövetelre mint egy hagyományos termékbemutatóra?

2. Emeld ki az előnyöket

Emeld ki az előnyöketEz kapcsolatban áll az előző alapelvvel, amikor már meg van a bemutatód témája.

Azt látom, hogy a legtöbb esetben úgy zajlik egy marketing bemutató, hogy a hálózatépítő elkezdi a mondókáját és elmondja mikor alapították a céget, hány országban van jelen, milyen űrkutatási technológiával készült a terméke, hogy gamma ipszilon gumicukrot is tartalmaz, stb. Figyelj, és akkor mi van? Ez kit érdekel?

A felsoroltak közül egyik sem fontos a jelöltednek, amikor döntést hoz.

Ő azt akarja tudni, hogy ez MIÉRT JÓ NEKI, mi haszna van neki ebből az egészből, mert a jelöltedet az előnyök érdeklik.

Pl. Előnyök: “Képzeld el milyen képet fognak vágni a szomszédok, amikor végig gurulsz az új fekete x6-os bmw-del besüppedve a bőrülésbe húszezres mosollyal az arcodon. Milyen képet fog vágni a volt barátod, amikor meglátja az új trendi stílusodat, majd bánhatja, hogy szakított veled. Itt van, elmondom, hogy mit kell tenned ezért.”

Ok, hallgatlak.

3. Mond el, mit kell tenniük, hogy elérjék az előnyöket

Bemutattad az előnyöket, ott vannak, látjuk. Már csak azt kell megmutatnod, hogy milyen lépéseket kell tennünk, hogy elérjük.

Figyelj oda, hogy itt arról beszélj, amit tenni kell és nem arról, hogy hogyan.

Az ilyen részletekről majd tudsz beszélni később, amikor már üzlettársad vagy partnered lett a jelölt. Nem akárki kap hozzáférést ehhez a Tudásodhoz, az a Te VIP belsős zárt köröd része, ott ahol a csapatod és partnereid vannak, ahova halandó ember nem teheti be a lábát, csak a legjobbak. 😉

4. Legyél pozitív

Ne arról beszélj, hogy „lehet 80% esélyünk van a kudarcra és ezután csak xy összeget teszünk le az asztalra” Hanem, mond azt hogy „lehet csak 20% esélyünk van a sikerre és ezután leteszünk az asztalra xy összeget, és az milyen jó dolog, igaz?”. Ahelyett, hogy azt mondanád „a legtöbb ember nemet fog mondani neked” mond azt „nem fog mindenki igent mondani neked”. És ez így is van rendjén.

Szóval, ha ’félig üres vagy félig tele’ közül kell választanod, Te válaszd mindig a pozitív oldalt. A pozitív kisugárzás mindig jobb, mint egy negatív citromba harapott ember 🙂

5. Tiszteld a versenytársaidat, és az emberek véleményét

tisztelj másokat

Képzeld el, hogy egy ilyen bemutatón ülsz, és a hálózatépítő elkezdi mocskolni a versenytársait, a másik cég termékét hogy az milyen silány, sokkal drágább, mint az ő terméke.

Milyen üzenetet közvetít ez neked?

„Ez az ember fél a versenytársaitól azért támadja őket? vagy úgy próbál előnyre szert tenni, hogy megaláz másokat? Vagy miért mondja ezt nekem?”

Fogsz vele üzletet kötni?

Nem. Ez a viselkedés taszít Téged, és nem méltó egy Alfa vezetőhöz. Te nem ilyen üzletember szeretnél lenni.

Tiszteld az emberek véleményét is. Nincs szükséged arra, hogy bárkit meggyőzz, hogy Tőled vásároljon. Te opciókat és hasznos információt helyezel az emberek elé. Te tájékoztatod őket, az emberek pedig azt kezdenek ezzel az információval, amit akarnak. Azt fogják választani, ami számukra a legjobb döntés.

Amiért Te tiszteletben tartod az embereket és a véleményüket: ők is tisztelni fognak cserébe. És figyelj, a legtöbben visszajönnek majd hozzád még aznap és kérik, hogy adj nekik abból a termékedből, mert olyan nagy hatással van rájuk a hozzáállásod és viselkedésed.

De még ha nem is tennék, egy igazi nagy emberként fogsz élni az emlékezetükben — és nem úgy, mint egy nyomulós rábeszélős magyarázkodós pedálozó MLM ügynök, aki mindenáron le akart nyomni a torkán egy terméket.

Te tisztelsz másokat. Téged tisztelnek. Te Alfa vagy.

Lehet úgy döntesz, hogy személyesen elmész marketing bemutatózni jelölteknél, lehet azt választod, hogy az interneten keresztül lépsz be az emberek otthonaiba és videók, blog bejegyzések, webináriumok vagy egyéb formában éred el őket, nem tudom.

De azt tudom, hogy ha ügyesen csinálod ezt, és figyelembe veszed a fent említett 5 egyszerű alapelvet, akkor jó eredményeid lesznek a marketing bemutatózásban.

Most menj és alkalmazd! 😉

Marius

MariusLucas

P.S. ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek, mond el a véleményedet, és lájkold, ha szeretnél több ehhez hasonló cikket 😉 Ha még nem jártál az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborban, akkor itt kezd: Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Szólj hozzá:

Malcare WordPress Security