Az Erős Marketing Fegyver, ami LEGYŐZI a KÉTELYT

legyőzni a kételyt

 

Tény, hogy az emberek egyre szkeptikusabbak, mindent megkérdőjeleznek.
Ahhoz, hogy növekedjen az üzleted, meg kell szüntetned minden kételyt az emberek szívében és elméjében.

Azt szeretnéd, hogy minden kétséget kizáróan elfogadjanak Téged és az üzenetedet.

Ez feladja a leckét, igaz?

Itt van, hogy HOGYAN csináld. A mai napon ebben segítek Neked 😉

 

Marketing igazság: egy egyetemes természeti törvény

 

Most rögtön az elején elmondok neked egy fájdalmas, őszinte, vitathatatlan és kétségbevonhatatlan igazságot a marketingedről.

Ez egy olyan ’ahHÁ’ pillanat lesz számodra, egy olyan élményt nyújt Neked, amire remélem sokáig emlékezni fogsz, mert kritikus, hogy megértsd.

Jól figyelj.

Taníts élményekkel

 

Megvan?

Olvasd el még egyszer.

Mert ez egyike az egyetemes természeti törvényeknek, ami minden embert és a Te marketingedet is irányítja. Amit az ember saját maga él át, a saját élményei: annak eszméletlen ereje van.

Mit jelent ez neked egész konkrétan?

 

Veled így kezdődött…

 

— Fogadjunk, hogy meg vagy győződve arról, hogy a Terméked nagyon menő és a célpiacodnak éppen erre van szüksége.

— Meg vagy róla győződve, hogy az, amit csinálsz jobbá teszi az emberek életét, ha csatlakoznak hozzád vagy vesznek a termékedből.

— Meg vagy róla győződve, hogy Tied a legkirályabb üzlet a világon. És fogadjunk, hogy semmi kétséged sincs efelől, teljesen biztos vagy ebben.

Így van?

És tudod, hogy MIÉRT vagy ennyire biztos ebben?
Mi az alapja ennek a KŐ-SZILÁRD meggyőződésednek?

Egyszerű: a saját személyes tapasztalásaid útján jutottál erre a következtetésre.
Az ÉLMÉNYEID vezettek ide.

Először talán úgy kezdődött, hogy tetszett neked a gondolat, de még voltak kételyeid.

Aztán elkezdtél kutatni a témában, egyre jobban megismerted és egyre jobban megszeretted ezt. Utad folyamán lehet, hogy találkoztál kérdésekkel, beszélgettél emberekkel erről, és közben egyre erősödött benned a vágy, hogy Te ezt akarod csinálni.

Lehet, találkoztál kihívásokkal, amikor hozzá kezdtél a hálózatépítéshez, lehet sikerült le is győznöd akadályokat – nem tudom – egy biztos, bármi is legyen az ajánlatod – most már meg vagy győződve arról, hogy erre valódi szüksége van az embereknek, a célcsoportodnak.

Fogadjunk, ha Te és Én találkozunk és megkérdezem, hogy mivel foglalkozol – akkor igazi szenvedéllyel tudsz beszélni az üzletedről és a termékről. Órákon át tudnál róla beszélni.

És ez rendben van. De akkor ugye érted, hogy ez MIÉRT van így?

Mert a Te személyes ÉLMÉNYEID ÁLTAL MEGVILÁGOSODTÁL, voltak heuréka pillanataid és ennek eredményeként most már TELJES MEGGYŐZŐDÉSSEL vagy ez iránt.

Igazából ez történt veled:

Voltak ’ahHÁ’ pillanataid az üzlettel és életeddel kapcsolatban. Megvilágosító Élményeid voltak, amelyek létrehozták és utána fokozatosan megerősítették benned a VÁGYAT, hogy Te ezt akarod csinálni. Olyan volt, mint amikor az isteni szikra egyszer csak kipattan, beléd vág, mélyen a legbelsőbb lényedig hatol, bevillan a felismerés benned és: *MEGVILÁGOSODTÁL.

élmények_által-vezetni

 

Élmény vagy Magyarázat?

 

Jegyezd meg: amikor a meggyőződésről van szó, a Belső Saját Élmény mindig üti a külső magyarázatokat.

Ezért az egyik legfontosabb célja a marketingednek éppen ez kell, hogy legyen: add át és helyezed át ezeket az ÉLMÉNYEKET a marketingeden keresztül az emberek fejébe.

Az a célod, hogy ugyanezeket a MEGVILÁGOSODÁS pillanatokat és ÉLMÉNYEKET létrehozd a jelöltjeid elméjében, és ők is személyesen ÁTÉLJÉK ezeket.

A legtöbb hálózatépítő úgy akarja meggyőzni az embereket, hogy reggeltől estig magyaráz.

Amikor magyarázol és magyarázkodsz akkor az impulzus mindig külső forrásból érkezik a jelöltedhez. Ez azt az érzetet kelti benne, hogy el akarsz adni. Az emberek azonnal védekezni kezdenek, mert utálják, ha valaki el akar adni nekik. (*Ha részt vettél már az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborban, akkor tudod miről beszélek).

Amikor rábeszéléssel próbálod meggyőzni a jelöltedet, akkor igazából csak Te akarod ezt az egészet. A jelölted kételkedni fog abban, amit mondasz.

Ezzel szemben, figyeld meg mi történik amikor ÉLMÉNYEKET hozol létre számára!

A jelölt oldalára állsz és segítesz neki MEGVILÁGOSODNI. Értéket adsz át.

Eredmény: a saját elméjében születik meg a gondolat és a vágy.

És akkor valami varázslatos dolog történik: egyszer csak Ő maga akarja ezt. Rábeszéli saját magát az üzletre és arra, hogy számára Te vagy a legjobb választás a világon.

És tudod mit, ha egyszer valaki kigondolt valamit, mert élményei alapján meggyőződött arról, utána akárki akármit mondjon: ő ragaszkodni fog a saját véleményéhez. Mert egyetlen egy ember sem kételkedik a saját véleményében. Senki sem kételkedik abban, amit Rólad kigondolt.

És ez itt a lényeg.

Ettől a pillanattól kezdve elfogadott, minden kétséget kizáróan hisz Neked és bízik Benned.

Tudsz követni?

OK.

A kérdés az: Te Előidézel ilyen ÉLMÉNY pillanatokat a jelöltjeid elméjében?

 

HOGYAN tudsz ilyen hatást kiváltani másokban?

 

Ezt a marketingeddel valósítod meg.

A modern technikának köszönhetően Te is könnyen megtudod ezt tenni. A lényeg, hogy a marketingeddel arra összpontosíts, hogy élményeket hozz létre és közvetíts az emberek számára.

De itt a bökkenő: Lehet neked több évedbe került, ameddig elérkeztél erre a szintre, ahol most vagy. Rengeteget tanultál és rengeteg ’ahHá’ ÉLMÉNYED és heuréka pillanatod volt mostanáig.

Te nem akarod, hogy a jelöltjeidnek is több évébe teljen ez.
Te azt akarod, hogy a jelöltjeid számára ez a folyamat irányított legyen, és ami még fontosabb mindez fel legyen gyorsítva amennyire csak lehetséges.

Vagyis, át akarod adni ezeket az élményeket, azt akarod, hogy ők is átéljék ezeket, mindezt úgy, hogy:

– Közben vezeted a jelöltjeidet egy bizonyos útvonalon
– Segítesz nekik a megfelelő következtetésekre jutni,
– Engeded, hogy saját magukat meggyőzzék erről
– Érintsék azokat a mérföldkő élményeket, amik neked is segítettek a fejlődésedben, amik Téged is meggyőztek

Ez itt a feladat, barátom.

Legyen ez az egyik legfontosabb célod, amikor a marketingedet összeállítod: az élmények által történő megvilágosodás egy irányított útvonalon.

Tartsd ezt a fejedben miközben új marketing tartalmat hozol létre a jelöltjeid és célcsoportod számára.

Ha ezt teszed, akkor koncentráltabb és erőteljesebb lesz a hatása annak, amit a marketing üzeneted kivált az emberek elméjében. Ütősebb lesz a marketinged.

Foglaljuk össze:

Értéket adsz át, megvilágosodás pillanatokat hozol létre, erőteljes élményeket kreálsz, miközben vezeted az embereket egy bizonyos úton, hogy a megfelelő következtetésekre jussanak.

Úgy mondom neked, ez minden kételyt lerombol bennük.

Minden kétséget kizárva bizonyítja számukra, hogy Nálad jó helyen vannak.

És ez így is van. 😉

Marius

 

MariusLucasP.S. KÖSZÖNÖM az idődet… köszönöm, hogy megosztod ezt a cikket másokkal, és köszönöm, hogy hozzászólsz! Mi volt az, ami a legjobban tetszett és hasznosnak találtál ebből?

 

Hozzászólások

hozzászólás

Szólj hozzá:

Malcare WordPress Security