Görcsölsz a kevés jelölt miatt? Ezt csináld (5 Lépés)

görcsölsz az üzletben„Szerinted jöjjek fel az internetre?!!!4!”

Igen.

Ebben a cikkben segítek neked megérteni, hogy mit csinálj, ha interneten akarsz jelölteket szerezni.
Megosztok veled 5 egyeszerű lépést, amit akkor is könnyen megvalósíthatsz, ha nincs pénzed ügyfélszerzésre vagy szűkösen áll a pénztárcád.

Tény, hogy a legtöbb szem ma az internetre tapad…

És ahol a legtöbb ember van, ott van a te üzleted is.

Egyre több hálózatépítő érzi, hogy valahogyan neki is ki kellene használnia az internet adta lehetőségeket. Úgy érzik kevés ismerőseiket és rokonaikat megcélozni üzleti lehetőségükkel vagy azt látják, hogy a névlistájuk végéhez értek és még mindig nem sikerült berobbanniuk az üzletbe.

Sokan gondolnak egyet és, annak reményében, hogy most majd rengeteg új ügyfelet szereznek, megjelennek a világhálón.

Ez egy okos döntés, mert az online marketingben nagy potenciál rejlik. CSAKHOGY a legtöbb hálózatépítő nem tudja, mit kezdjen ezzel a helyzettel. Amikor szemezgetsz találomra ezeknek az üzletépítőknek a weboldalai között vagy megnézed a hirdetéseiket, azonnal meg tudod mondani, hogy annak a személynek halvány gőze nincs a marketinghez.

Ha sikeres akarsz lenni ebben, jó ha helyére teszel egy-két dolgot.

 

Elég létrehozni egy weboldalt és jönnek az ügyfelek?

 

Nem.

Sokan kísérletezgetnek, azt gondolják, hogy elég csak létrehozni egy weboldalt feltenni egykét hirdetést és folyni fognak hozzájuk az emberek. Az naiv felfogás.

Az igazság az, hogy az internet csak egy kommunikációs közeg a sok közül, ami segít neked közölni az üzenetedet. De ugyanúgy elveszíti hatékonyságát, mint más offline kommunikációs csatornák, ha rosszul csinálod vagy rosszul közvetíted az üzenetet.

Ahhoz, hogy ez jól működjön, értened kell a lényeget.

A lényeg pedig egyszerű: Hozz létre ÉRTÉKET, és válj olyan személlyé, akinek ÉRTÉKE van a célpiacod szemében.

Mondok néhány példát, hogy lásd, mire gondolok.

 

A következő NEM Vonzás Marketing

 

Találomra kiválasztottam néhány hirdetést:

életed lehetősége„Életed legnagyobb lehetősége!!! Pénzkereseti lehetőség. Keress pénzt forradalmian új termékünkkel az évszázad üzletében. Csatlakozz most, mert hamarosan végigsöpör az
országban. Még egy ilyen lehetőség nem lesz az életben. Minden amiről álmodtál.”

„Ha szeretnél valós munkáért, mindenféle befektetés nélkül interneten kényelmesen komoly jövedelemre szert tenni, szeretnél egy dinamikus csapat része lenni, a jövő technológiájára nyitott vagy, itt a helyed! Nemzetközi cég, otthonról végezhető munkát kínál. Rugalmas munkaidő, a legjobb csapat”

„Világszenzáció! Akarsz könnyen és egyszerűen pénzt keresni? Most itt van rá az alkalom! Pénzkereseti lehetőség, könnyű, gyors, minimális anyagi, idő és energia befektetés. Gyere és dolgozz velünk xyz cégnél.”

„Az évtized üzleti ajánlata!! Anyagi függetlenség és passzív jövedelem elérhető a te számodra is! A network marketing legegyszerübb, leggyorsabb és legütősebb üzleti terve, amit az iparág sosem látott még!! Dolgozz velünk a xyz cég sikeres és dinamikus csapatában”

Tudod mire gondol a jelölted, amikor ilyennel találkozik?

„Jaj ne már… még egy MLM-es baromság, annyi ilyet hallottam már. Könnyen pénzt keresni, mi vagyunk a legjobb cég bla bla … Én is voltam már ilyen cégnél és tudom milyen nehéz embereket beszervezni disztribútorokká vagy eladni nekik valamit. Az évszázad üzlete… Hagyjuk már. Csak azt akarja, hogy beszervezzen. Várhatja, hogy jelentkezek”

Rendben.


hozz létre értéketEzt vesd össze mondjuk egy ilyen hirdetéssel:

„Fiatal 30 éves srác feltárja neked a marketing Alfák titkos képletét, hogyan csatlakoztass naponta 5-8 embert az üzletedhez és hogyan építs fel egy több száz fős alsóvonalat 7 hónap alatt. Ebből az 5 bemutatóból megtudod a megoldást. Itt van a tervrajz, a Tied: INGYEN”

Érzed a különbséget?

Fontos: Először ÉRTÉKET adsz az embereknek.

Minden hálózatépítő, aki haladni akar az üzletében, rákattint egy ilyen jellegű hirdetésre, mert a tudás amit felkínálsz értékes a számára.

És amikor értéket hozol létre és értékessé válsz, valami varázslat történik: kiváltod a vonzást.

 

5+1 egyszerű lépés

 

Itt van 5 egyszerű lépés, amit azonnal el tudsz kezdeni, hogy új jelölteket szerezz + 1 bónusz lépés. Ezeket akkor is meg tudod tenni, ha nincs pénzed ügyfélszerzésre, vagy nagyon szorít a cipő, de Te mindenképpen tenni akarsz valamit ez ellen. Figyelj.

1. Ha megvan a weboldalad, határozd el hogyan akarod elérni az embereket az üzeneteddel: cikket írsz, rövid videókban mondod el üzenetedet, hanganyagot készítesz,.. ?

Például:

Ha fogyókúrás terméked van — akkor készíthetsz, mondjuk, rövid videókat arról, hogy milyen módszerek állnak rendelkezésre, hogyan kell ezeket alkalmazni. Vagy írhatsz beszámolót fitnesztermes edzésekről, képeket hogyan kell helyesen gyakorlatokat elvégezni, stb.

Ezeket az eszközöket keverheted, de a lényeg, hogy válassz egyet még ma és kezdj hozzá.

2. Válasz egy módszert amivel, kapcsolatot tartasz azokkal, akik követnek téged (látogatják az oldalad, fent vannak a névlistádon stb.), pl. közösségi portálok, email, telefon, skype stb. és vond be őket abba, amit csinálsz. Építsd a kapcsolatot és építs fel bizalmat a listáddal.

Fogadd el, hogy a kapcsolatépítés nem egyéjszakás kaland, nem keresed magad gazdagra egyik napról a másikra.

Ne legyél türelmetlen.

Igaz, hogy a vonzás marketinggel le tudod rövidíteni a tanulási görbét, ki tudod vágni a nem oda illő dolgokat, a sok kísérletezgetést különböző módszerekkel.

És el tudod sajátítani a megfelelő hozzáállást és stratégiát, ami az üzleted növekedéséhez kell.

De mindez következetes munka és kitartás eredménye. Nem jön magától és nem egyik napról a másikra fog történni.

3. Válassz egy vagy két marketing oktatót, akiket szeretsz, és napi 1 órát fordíts tanulásra. Készíts jegyzeteket magadnak. Ez később hasznos lesz, mert egyrészt saját magad képzed, plusz akár a mai nappal kezdődően meg tudod osztani másokkal is, amit tanultál.

Ha neked értékes valami, biztosan értékes a többi hálózatépítőnek is, akik az alsóvonaladban vannak. Talán éppen ezekből a szuper sexy dolgokról beszélsz majd nekik, amit tőlünk tanulsz. 😉

4. Válassz egy vagy két motivációs előadót, akit szeretsz és napi 1 órát fordíts tanulásra. Készíts jegyzeteket, ezt ugyanúgy használd fel később, hogy motiváld munkatársaidat és azokat, akik követnek Téged.

Ez is nagyon hasznos és értékes dolog, amiért szeretni fognak az emberek. Én például nagyon szeretem Tony Robbins előadásait. Hihetetlen mi energia van abban az emberben!

5. Mindennap legyen egyetlen egy dolog a fejedben– a következő lépés – amit azonnal megvalósítasz.

 

Bónusz Tipp:

 

Ismételd meg ezeket mindennap. Legyél következetes. Mutass jó példát. A jó eredmények követik a kitartó munkádat 😉

Tanuld meg, hogyan kell hatékonyan dolgozni.

Oszd meg másokkal, amit tanultál.

Amikor értéket adsz másoknak, értékessé válsz a jelöltjeid szemében.

És ez ellenállhatatlanná tesz Téged.

És figyelj, szerintem neked éppen ez a lényeg.

Marius

MariusLucas

P.S. ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek, mond el a véleményedet, és lájkold, ha szeretnél több ehhez hasonló cikket 😉 Ha még nem jártál az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborban, akkor itt kezd: Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor.

Hozzászólások

hozzászólás

Szólj hozzá:

Malcare WordPress Security