Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az Alfa Hálózatépítés?

Az Alfa Hálózatépítés a Vonzás Marketing elveire épülő üzleti stratégia és módszertan. Ez egy modern leírása és alkalmazása ennek az ősi gyakorlatnak, amely a Vonzás törvényének a működése alapján lett kidolgozva és kifejlesztve a világ nagy üzletépítői és marketing csillagai által. Az a személy, aki ezt alkalmazza: egy Alfa. És szabályszerűen egy „mágnessé” válik a hallgatósága számára. Amikor ezt jól csinálod, egyszerűen nem tudnak ellenállni neked a jelöltek: Magadhoz vonzod a komoly célirányzott ügyfeleidet.

Megfordítod a játékszabályokat, ahelyett, hogy Te üldöznéd a rokonaidat, ismerőseidet, vagy ismeretlen embereket az üzleti lehetőségeddel, olyan jelölteket vonzol magadhoz, akik eleve akarják azt, ami neked van, és alig várják, hogy veled dolgozzanak. A marketing üzenetedet lézerpontosan ideális célpiacodhoz irányítod, kiemelkedsz az átlagból, hozzáadsz egy kis direkt marketing stratégiát és engeded, hogy a marketing Gépezeted, automatikusan hozzád vonzza a minőségi jelölteket.

Az Alfa Hálózatépítés tudatosítja benned, hogy a bőség állapotában élsz és bőséggel vannak jelöltek, akik Téged akarnak. A lehetőségeid korlátlanok. Csak fel kell ismerned és tudnod kell a javadra fordítani mindezt. Ebben segít neked az Alfa Hálózatépítés.

Mit tanít az Alfa Hálózatépítés és miért jó ez neked?

Az Alfa Hálózatépítés megváltoztatja azt, ahogyan Te, mint üzletvezető, üzletépítő vagy értékesítő látod az ügyfeleidet, hogyan kommunikálsz velük, hogyan éred el és szerzed meg őket. A legtöbb hálózatépítő cég és szponzor hagyományos old-school módszereket tanít a disztribútorainak.

Az Alfa Hálózatépítés visszatér az ősi örökérvényű igazságokhoz. Ez alapján felfedezed, hogy mi miért történik úgy, ahogyan történik ebben az üzletben.

Éleslátással övez fel, segít elsajátítani a megfelelő készségeket és személetet, valamint felfegyverez Téged a szükséges tudással és eszközökkel, hogy egy sikeres üzletet felépíts.

Segít a helytelen romboló beidegződéseket felismerni és kijavítani, ami a legtöbb hálózatépítőt ma alapból kudarcra ítél. Csökkenti az értékesítéshez vezető költségeidet, felgyorsítja a folyamatot, és növeli a hatékonyságodat. Megtanítja, hogyan gondolkodj, viselkedj úgy mint egy Alfa, és hogyan építsd Alfaként az üzletedet.

Hogyan csökkenti az Alfa Hálózatépítés a marketing költségeidet?

A legtöbb dolog, amit ma üzletépítésről és jelöltszerzésről tanítanak MLM cégek a disztribútoraiknak olyan öreg és elavult, mint az országút. Ki nem mondott igazság, hogy a disztribútorok nagy többsége rengeteg pénzt felemészt a hibás marketing hozzáállásával, a nem megfelelő célpiac kiválasztásával vagy az ósdi eszközökkel, amivel dolgoznia kell. Sok fáradságuk ellenére, az eredményeik nem jelentősek. Túlköltekezik magukat és a legtöbben kiesnek az üzletből mielőtt komoly eredményt fel tudnának mutatni.

Az áltagos hálózatépítő hozzáállás, a tipikus ügynökös és a szerencsevadász megjelenés nem hatékony. A tipikus átlagos gondolkodás és módszerek: tipikus átlagos eredményekhez vezetnek. Mi ezen változtattunk.

Az Alfa Hálózatépítéssel ki tudod vágni az összes hideg hívásos kellemetlen és költséges telefonbeszélgetéseket, amiket egyébként utálsz. Kihúzod a sok időt, amit kísérletezgetéssel, kérdőívezéssel, ismeretlen jelöltek megszólításával, rokonok üldözésével vagy alkalmatlan emberekkel töltesz. Kipipálod a felesleges marketing bemutatókat a kávézókból, ahol Te fizeted a jelöltek kávéját, üdítőjét. Több időd van azokkal a minőségi jelöltekkel foglalkozni, akik akarják, ami neked van. Költséges, hagyományos marketing stratégiák helyett működő lézerpontosságú, célirányzott marketingről és működő technikákról tanulsz ezen az oldalon.

Megtanulod, hogyan keres több pénzt már üzleted elején és hogyan csinálj pénzt azokból is, akik nemet mondanak üzleti lehetőségedre. Ezt a hálózatépítők 97% nem tudja. Nagy az esélye, hogy Te is köztük vagy.

Igen, ezt megérzed a zsebeden. De a Te dolgod eldönteni, hogy milyen módszerekkel dolgozol.

Miben különbözik az Alfa Hálózatépítés a hagyományos módszerektől?

Ha egy szóban kellene válaszolni erre, akkor azt mondanám: szemléletben. Más szemszögből közelíti meg az ügyfelet és az ügyféllel való kapcsolatot, vonzásra épít, igazodik a modern ember igényeihez.

Vegyünk egy átlag hálózatépítőt bármelyik MLM cégtől. Mit tesz, hogyan dolgozik? Névlistát ír telefonjából: rokonok, ismerősök, barátok. Sorba felhívja őket az új pénzkereseti lehetőségével, hogy időpontot egyeztessen velük egy marketing bemutatóra. Marketing bemutatózik plázákban, kávézókban, tantermekben. Vidékre utazik régen látott rokonait felkeresni. Mikor elfogy a névlistája, ismeretlen embereket szólít meg a zöldségesnél, bevásárlóközpontokban. Kérdőívezik, hívj-fel cetliket szór szét lépcsőházakban kocsik szélvédőjére tűzdeli. Újságban, interneten „csatlakozz hozzám” hirdetéseket ad fel. Hideghívásokat intéz, 100 jelöltből 20 pozitívan reagál, ebből 3% lesz az, aki valaha csatlakozik hozzá vagy vásárol a termékéből. Rengeteg energiát, időt és pénzt elpazarol, és ebből nagyon keveset tesz vissza az asztalra. Egy helyben toporog.

Amikor alkalmazod azt, amit itt tanulsz: ez Alfaként pozícionál Téged az üzleti életben. Offline vagy online jelenléted jelölt generáló mágnesként működik. Hirdetéseid, weboldalad, eszközeid a megfelelő üzenetet közvetítik és a jelölteket ügyfelekké konvertálják. Egy automatizált gépezet dolgozik neked 7×24-ben. Az időd 80%-ban bejövő hívásokat fogadsz, előre minősítet érdeklődő jelöltektől. Elfelejtetted a kínos hideg hívásokat, nincsenek bemutatózások ismeretlen emberekkel, nincsenek kifogások. Ha felhívsz valakit, örülnek a hívásodnak. Az emberek keresnek Téged, hogy mondj többet az üzletedről. Veled akarnak dolgozni.

Szerintem Te utálod üldözni egyenként a jelölteket. Jobb lenne neked, ha naponta 5-8 jelölt keresne Téged, hogy mondj többet nekik az üzletedről. A nagyok így csinálják.

Néhány tipp előzetesben, hogy mire figyelj oda?

Itt van három dolog, amire érdemes odafigyelned, ha sikeres üzletépítő akarsz lenni.

Ha ezt jól csinálod, jó úton haladsz:

  1. A megfelelő marketing üzenetet közvetítsd a megfelelő célpiacnak a megfelelő eszközökkel.
  2. Igyekezz mindig mérhető, tesztelhető marketing módszereket alkalmazni, ne bízd a dolgokat a véletlenre.
  3. Állj le a jelöltek üldözésével: találd meg a módját annak, hogy magadhoz vonzd őket, hogy kiemelkedj a versenytársaid közül, és Téged válasszanak.

Ez fog működni a Te cégednél is, a Te termékeddel is?

Igen.

Ezt a marketing stratégiát sikeres hálózatépítők és marketingvezetők fejlesztették ki. Olyan emberek munkásságában figyelheted meg a vonzás marketing elveit és Alfa üzletépítés stratégiáját, szerkezetét vagy modelljét, mint Dan Kennedy, Donald Trump, Robert Kiyosaki, Don Failla, Tom ’Big Al’ Schreiter, Tony Robins, stb…, vagy olyan magyar szakembereknél, mint Tonk Emil, a Marketing Kommandó, Online Marketing Akadémia stb.

Az Alfa Hálózatépítés egyetemes marketing igazságokat és elveket tartalmaz, amelyeket minden egyes disztribútor a javára tud fordítani, hogy sikeres hálózatépítő legyen – függetlenül attól milyen cégnél van. Ezeket az elveket már több százezer sikeres hálózatépítő alkalmazza a világon mindenütt, száz meg száz hálózatépítő cégnél.

Ez a tudás eddig el volt zárva egy titkos dobozban, és nem volt elérhető olyanoknak, mint Te és Én. Most felnyitom ezt a dobozt. Fedezd fel a tartalmát és használd ügyesen.

Ez nem a cégtől, nem a termékedtől vagy a szolgáltatásodtól függ. Ez kizárólag csak rajtad áll vagy bukik. Te döntöd el, hogy a tömeget követed görcsölsz és kísérletezgetsz tovább különböző módszerekkel, vagy kiemelkedsz a tömegből és azt teszed, amit az a 3% a cégednél tesz, aki komoly sikereket ér el: az Elit, a Krém, az Alfa Hálózatépítő. Ezt alkalmazod vagy sem, ez olyan dolog, amiről neked hálózatépítőként tudnod kell.

Neved és elérhetőséged biztonságban van nálunk?

Igen. Ígérem, hogy nem adom ki személyes adataidat harmadik félnek. Ha meggondolod magad és már nem szeretnél kapni tőlünk értesítést, email-t, bármikor leiratkozhatsz: minden email alján találsz egy leiratkozás link, amire egyszerűen rákattintasz és kész. Tiszteletben tartjuk a bizalmadat, és meg vagyunk győződve róla, hogy Te is ugyanígy érzel ezzel kapcsolatban.

Mi történik, ha beírod a neved, email címed a Kiképzőtábor jelentkező lapján?

Miután beírtad a neved és email címed és jelentkeztél az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborba, azonnal egy levelet kapsz Tőlem, amiben Értékes és Hasznos információt osztok meg veled: elmondom, hogy mi a titkos szósz az MLM sikeredhez, ami működik.

Küldök neked egy emailt a megadott címedre, amiben kérlek, hogy erősítsd meg a jelentkezésedet. Erre azért van szükség, hogy lássuk valóban Te kérted-e, hogy részt vehess a kiképzőtáboron és szeretnél része lenni az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor belső levelező listánknak.

Mihelyt megerősítetted a jelentkezésed, azonnal megkapod egy emailben a belépő kulcsot a Kiképzőtábor 5 harminc perces bemutatójának Első Napjához, amit azonnal megnézhetsz. Ezt követően, mindennap kapni fogsz egy belépő kulcsot értelemszerűen az aznapi bemutatóhoz.

Ezenkívül készítettem neked 9 tanulmányt, ami az Alfa Hálózatépítés egy-egy fontos elemére és mozzanatára tanít meg Téged. Ha vizuálisabb típus vagy, mint Én, örülni fogsz, hogy van rengeteg ábra, amivel segítek megragadni a lényeget.

A Kiképzőtábor folyamán megtanulod, hogyan VONZD magadhoz mágnesszerűen a komoly, célirányzott jelölteket. Tanulsz arról, hogy hogyan válj egy vadászból, aki folyton ügyfelekre vadászik: keresett értékes vaddá, olyanná, akire az ügyfelek vadásznak. Hogyan keres több pénzt már az üzleted elején.

Megérted, hogy mi a kudarc két fontos tényezője és Te hogyan kerüld el ezeket. Hogyan tudsz eladni bármit az embereknek anélkül, hogy taszítanád őket.

Megtudod, milyen belső erő készteti az embereket arra, hogy Téged válasszanak és akarjanak vásárolni a termékedből. Kik a Te legjobb jelöltjeid, akit az üzletedben akarsz látni, és milyen stratégiai képletet használnak az Alfák, ahhoz hogy a növekedésük folyamatos és kiszámítható legyen.

Ez rengeteg hasznos és értékes információ, amit készítettem neked.

Természetesen, ha bármikor úgy döntesz, hogy nem kívánsz több email-t kapni tőlünk, egyszerűen rákattintasz a leiratkozás linkre, amit minden email alján megtalálsz.

ÉS a legjobb: A Kiképzőtáborban való részvétel -> INGYENES. Eszméletlen!

Itt találsz róla bővebb információt: Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor

5 BEMUTATÓ:
ALFA HÁLÓZATÉPÍTŐ KIKÉPZŐTÁBOR

“Töltsd le az 5 Ingyenes Bemutatót és Tanuld meg Hogyan VONZD Magadhoz Mágnesszerűen a Komoly, Célirányzott Jelölteket…”

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Hozzáállás

Megtalálni jó jelölteket?

honnan tudod kik a jó jelöltek az üzletedbe_honnan lehet ezt tudni

Milyen hozzáállással keresd a jelölteket?

Miért küld el a nem odavaló embereket, és hogyan fog mégis épülni az üzleted?

Miért adják fel az emberek?

Miért adják fel az emberek az üzletépítést_Miért esnek ki a csapatból

Mit mondj azoknak, akik hajlamosak könnyen feladni?

Mi az oka annak, hogy feladják az emberek? 5 dolog, amivel segíthetsz 

5 Tipp Ügyfélszerzéshez

hatékony ügyfélszerzés 5 szabálya

Miért nem jó ráerőltetni valakire az üzletet?

Miért ne az üzleti lehetőségedről beszélj?

Félnek dönteni az emberek?

félelem_mögött

Amikor azt mondja: De én realista vagyok…

Hogyan győzze le a félelmet?

Öltsd fel a Szuperhős Hozzáállást

Christopher Reeve

Mi a közös a szuperhősökben?

Hogyan segít az ő szemléletük építened a saját üzleted?

Egyedül ez emel ki Téged a tömegből

Jimi Hendrix

Bruce Willis, Hofi Géza, Elvis Presley ezt csinálták

Mi kell ahhoz, hogy rajongói tábort hozz létre és hatással legyél emberekre?

Miért nem szabad rafkózni? Helyes indítékból dolgozol?

bicajozni tanítja kisfiát

Mi a helyes indíték? 

Segíts, amikor nem tudják mire van szükségük

Így Kezeld az Energia Vámpírokat

zárd ki az energia vámpírokat

Követelőzik? Csak ingyen cuccokat akar? Hiteget?

Erről ismered fel őket. Ezt tedd

Testbeszéded a helyén van?

mit árul el rólad a testbeszéded_kép

Miért rontja ezt el a legtöbb hálózatépítő? 

Hogyan közvetíts magas státuszt az emberek előtt?

Milliomos gondolkodásmód?

a gazdagok máshogyan gondolkodnak_építő társasággal veszik magukat körül_Leonardo Di Caprio_Great Gatsby

9 dolog, amit milliomosok másképpen gondolnak

Te is így gondolkodsz?

George Clooney leckét kap hozzáállásból

No Martni No Party_ Legyenek Elvárásaid

Miért kell kizárnod George Clooney-t az üzletedből? 

Olyan bulit akarsz, ahova mindenki be akar kerülni?

Jó hozzáállás marketing bemutatózáskor

marketing bemutatók

Amatőr és Alfa hozzállás marketing bemutatózásnál?

Chuck Norris, Bruce Lee tanítanak valamit

Hálózatépítés – Online Marketing

Replikált céges oldalt használsz? Erre figyelj oda

látogatószerzés_jelöltszerzés_vevőszerzés_replikált céges oldalak

Ingyenes vagy Fizetős forgalom generálás?

Hova irányítsd a forgalmat? Mikor vezesd őket a céges oldalra?

Nem jönnek el a bemutatóra? Hogyan áramoljanak hozzád?

Hogyan vonzd magadhoz a komoly jelölteket

Miért nem jelennek meg a meghívott emberek?

Hogyan csatlakoznak hozzád? 

Terméktől függ? Mik a legfontosabb készségek?

Kérdések

A jutalékrendszertől vagy terméktől függ a sikered?

Milyen 7 legfontosabb készségre van szükséged? Vagy elég 2?

Nem az ár a meghatározó + kockázat visszafordítás!

póni

Lecke egy póni árustól

Használj kockázat-visszafordítást főleg amikor legelőször adsz el valakinek

Mi a végtelen és folyamatos eladások titka? Létezik ilyen? A Marketinged célja?

a végtelen eladások titka

Milyen lélektani alapja van a vásárlásoknak?

Hogyan szélesítsd ki a termék skáládat, hogy növeld az eladásaid számát?

Miért választja valaki a "biztos állást" ahelyett, hogy saját üzletet építsen?

mire hallgatunk_hogyan hozunk döntéseket

Miért nem érti, hogy milyen jó üzleti lehetőség?

Miért képtelenség meggyőznöd őt? Milyen szerepe van a Vonzásnak ebben?

Jó az, ha erővel győzöl meg valakit? Hogyan a legjobb csinálni?

az erő dinamikája_ügyfélszerzéskor

Miért fontos az, hogy hogyan áramlik az erő?

Mi történik, ha erővel győzöl meg valakit? 

Kételkednek benned az emberek? Ezzel változtass a helyzeten

legyőzni a kételyt

Élmény vagy Magyarázat?

Megvilágosodás vagy Rákényszerítés?

Megragadod vagy Megszakitod a figyelmet? Barát vagy idegen?

ragadd meg a jelöltek figyelmét

Ismered a jelöltjeidet? Tényleg? Teszt!

Így térképezd fel a legjobb jelöltjeidet nagyon gyorsan

Lehet azért nem haladsz, mert rossz célcsoportnak marketingezel?

célcsoport keresés

Miért nem akarsz bárkit beregisztrálni?

Miért nehéz azonosítani a célpiacodat MLM-ben? Hol kezdj hozzá?

6 zseniális marketing elem, amit az önmegsemmisülő könyv tanít neked

könyv_visszaszámláló_tűzszerész

Hogyan adnál el egy 81,4M ft-os könyvet, ami felrobbantja önmagát?

6 zseniális marketing elem, amit azonnal alkalmazhatsz

Most lát téged először és már el akarsz adni neki? Sport kocsit, liftben?

liftben eladni.. ne tedd

Miért nem működik, ha rögtön az elején el akarsz adni?

Mi a jelöltszerzés alapja?

A Vonzás és a Marketinged

Így láncold magadhoz a hallgatóságod

Láncold magadhoz a hallgatóságod

A Vonzás Marketing csupaszon

Amit a Vonzás Marketing megtanított neked

4+1 hiba, ami AZONNAL kioltja a Vonzást..

hiba automatikusan kivégzi az esélyedet a jelöltednél

Ez 5 azonnali játék-kivégző, amikor jelölttel vagy

Tipikus hibák, amiket akaratlanul is elkövetsz

Hogyan hozz létre Vonzást Testbeszéddel? Hogyan kommunikálj szavak nélkül? A szavakon túl..

mit árul el rólad a testbeszéded_kép

Amikor legelőször lépsz kapcsolatba a jelölttel, ezt teszed?

4 dolog, ami szavak nélkül is Alfaként azonosít

Miért taszítják az embereket az "ez életed lehetősége" típusú szövegek. Ehelyett ezt csináld...

görcsölsz az üzletben

Ami NEM vonzás marketing, pedig rengetegen csinálják..

5+1 lépés, hogyan alkalmazd a Vonzás marketinget

Így lehet kioltani a Vonzást 4 másodperc alatt...

hogyan veszítsünk el egy jelöltet 3 másodperc alatt

A hálózatépítők általában mindig ugyanúgy viselkednek

Ez a 3 típusú hálózatépítő azonnal kivégzi a Vonzást és taszítja a jelöltet

Új vagy, nem jönnek el? Mikor csatlakoznak hozzád?

nem jönnek el a marketingbemutatódra

A Vonzás hogyan függ az Érték és Státusz szintedtől?

Mit tesznek az Alfák, hogy mások akarjanak velük dolgozni?

Miért választják a "biztos állást" a Te üzleti lehetőséged helyett?

mire hallgatunk_hogyan hozunk döntéseket

A Vonzás alapja

A sokkoló igazság…

A Vonzás dinamikája. Nem mindegy milyen a helyzeted

az erő dinamikája ügyfélszerzéskor

Legyél erős? Legyél rámenős? vagy nem?

Hogyan csináld, hogy nyerő-nyerő helyzet legyen?

Hogyan tudsz egy tömeg élére állni? A Vonzás és a Rajongói tábor

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix, Hofi Géza, Bruce Willis — miért rajonganak értük az emberek?

Hogyan tudsz Te is hasonló Vonzást kiváltani másokban?

A jó célcsoport és a Vonzás. Lehet ezért görcsölsz az üzletépítéssel?

célcsoport keresés

Miért nem jó, ha mindenkit megkörnyékezel az MLM üzleteddel?

Bárkit be tudsz regisztrálni, de az jó neked hosszútávon?

Többet szeretnél tudni…

Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor
5 Bemutató

“Tanuld meg, hogyan VONZD Magadhoz Mágnesszerűen a Komoly, Célirányzott Ügyfeleket”

A részvétel INGYENES

 Tiszteletben tartjuk a személyes adataid

Malcare WordPress Security