Láncold magadhoz a hallgatóságod. Dobd el a bilincseket

Láncold magadhoz a hallgatóságodVan 1 dolog, amit MINDEN ember tudni akar, amikor találkozik veled.

Lehet most lépett először a blog oldaladra, vagy most találkozott veled először, de közben ez az egyetlen egy dolog jár fejében:
Van rá BÁRMILYEN esély arra, hogy TE vagy számára az IGAZI, az akit Ő keres?

Ebben a cikkben megosztok veled egy iszonyat erős dolgot, amivel AZONNAL azt az üzenetet közvetíted az embereknek, hogy számukra TE VAGY A LEGJOBB választás.

Ezzel szabályosan magadhoz láncolod a hallgatóságodat.

Az ERŐ, ami odaláncol

Egyszerűen, nem tudsz mit tenni: ez a sikeres hálózatépítés „Szent Grálja”… amikor EMBEREK KERESNEK MEG *TÉGED ÉS VISSZAJÁRNAK HOZZÁD MERT RÁD AKARNAK FIGYELNI!

Képzeld el.. Belépsz egy nagy terembe, ami tele van lelkes hálózatépítőkkel… és mihelyt meglátnak, egy nagy tömeg elindul feléd, alig várják, hogy beszélgessenek VELED! És képzeld el, hogy bármikor megjelensz abban a teremben, mindig nagy tömeg vesz téged körül. Élvezed, hogy isszák a szavaidat. És akkor most képzeld el azt, hogy ugyanez történik, bármelyik terembe lépsz be…

Igen, emberek áramolnak hozzád és hallgatják, amit mondani akarsz nekik. Egyszerűen szeretnek a közeledben lenni.

Ebben a helyzetben, nincs szükséged arra, hogy elkezdj bárkit is bármiről győzködni, vagy hogy különböző trükkökkel kierőszakolj egy döntést. Mert az emberek eleve akarják azt, ami neked van.

Ezt az eredményt Te is el tudod érni, ha egy ALFAKÉNT építed az üzletedet és kiváltod az ősi ösztönös erőt: A VONZÁST.

Vonzás Marketing csupaszon

A Vonzás marketing annak a művészete, hogy magadhoz vonzz embereket, akiket nem ismertél korábban és elérd náluk, hogy meg akarjanak Téged ismerni és akarják azt, ami neked van.Vonzás Marketing csupaszon

Ezt alkalmazva hatékonyan el tudod érni a megfelelő embereket az üzeneteddel és olyan munkatársakból építesz fel egy rendszert, akik alig várják, hogy veled dolgozzanak. Vagyis megtanulsz, erre az erős ösztönös érzésre építeni.

Egy óriási erő birtokába kerülsz, amikor megtanulod az embereket ősi elemi vágyaik és érzéseiknél fogva magadhoz vonzani.

Ha belegondolsz, ez nagy váltás a hagyományos jelölt-üldözős szemlélettől, amit a legtöbb hálózatépítő alkalmaz. A hagyományos disztribútor saját rokonait, barátait, ismerőseit, vagy ismeretlen embereket próbálja beszervezni üzleti lehetőségébe. Ez a legtöbb embert taszítja.
Most mutatok neked egy-két példát, hogy hogyan alkalmazd, ahhoz, hogy szabályosan magadhoz láncold a hallgatóságodat.

Amit a Vonzás Marketing megtanított neked

A vonzás marketing megtanította neked, hogy az emberek nem szeretik, ha valaki rájuk akaszkodik és rájuk akar beszélni terméket, szolgáltatást vagy be akarja őket szervezni egy üzleti lehetőségbe. Viszont, másfelől, keresik a lehetőséget, hogy értékes dolgokat tanuljanak meg, ami előrébb viszi őket és megoldja égető problémáikat.

Éppen ezért egy fontos alapelv, amit meg kell jegyezned az, hogy értéket hozol létre és adsz át az embereknek. És az értékes üzeneteddel VONZÁST váltasz ki.

Ez a hozzáállás megtanítja neked, hogy ne áraszd el az embereket a fantasztikus üzleti lehetőségeddel.

Kerüld, hogy minden áron azon legyél, hogy mindenkit beszervezz az üzletedbe és lenyomd a torkukon a jutalékrendszert. Mert ezek helytelen üzenetet közvetítenek rólad a jelöltnek és egész profin taszítják az embereket.

Amikor a vonzás marketinget alkalmazod, tiszteletben tartod a jelöltjeid nézőpontját, méltóságukat és arra összpontosítasz, hogy segíts nekik megoldani a problémájukat.

Mondok egy példát…

Tegyük fel, Ingatlanközvetítő céged van: a weboldaladon cikkeket írsz, rövid videókat készítesz mondjuk arról, hogy

vonzás marketing tippek – Hogyan lehet felismerni a legjobb vételeket a piacon

 – Hogyan lehet felismerni és elkerülni a buktatókat

 – Mi az 5 legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned egy ingatlanközvetítőnek, amikor ingatlanokat nézel

 – Mi az ingatlan vásárlás 7 legfontosabb szabálya vagy titka – stb.

Mindez hasznos és értékes információ mindenkinek, aki ingatlant akar venni.

Ha nekem egy ilyen cégem lenne, vagy ha egy ilyen helyen dolgoznék,első szinten ehhez hasonló belsős titkokat mondanék el. Ez a kommunikációs csatornámba helyezné azokat az embereket, akik ingatlanközvetítéssel foglalkoznak vagy ingatlant szeretnének vásárolni vagy érdekli őket az ingatlan piac.

Ők többet akarnak megtudni erről a témáról, szóval ők jó jelöltek az üzletemhez, potenciális vásárlók vagy üzletfelek.

Mindeközben, ez az egész folyamat úgy azonosít engem, mint azt a személyt, akit meg lehet és meg is kell keresni ebben a témában. 

A jelölted ilyenkor ezt gondolja magában:

  • „Most léptem először erre az oldalra és ez nagyon vagány! itt választ kaptam a kérdésemre”
  • „Klassz tippeket mondott nekem, amiket azzonal tudok alkalmazni”
  • „Jó dolgokat tanít, nagyon hasznos”
  • „Őszinte, megmondja a frankót”
  • „Ez annyira gyakorlatias, ha tudni akarom a választ valamire, itt megtalálom”

És igazából tudod, hogy ez miért történt így?

Azzá a személlyé váltál, akit a jelölted meg akart találni.

Te lettél számára az IGAZI, a „nagy Ő”, akit keresett. Te vagy az, aki segíteni tud neki, aki tudja a problémáira, kérdéseire a MEGOLDÁST.

És létrehoztad A VONZÁST.

Vissza-visszatérő látogadóddá tetted őt. Létrehoztál egy erős kötődést. Ezek komoly érdeklődő emberek, akik Téged választottak.

Szerinted ez előrevinné az üzleted fejlődését? Bólogass 😉

Ezt add az embereknek és dobd el a bilincseket…

Én nem értek az ingatlan bizniszhez, de azt igenis tudom, hogy az emberek mindig keresik azt az információt, ami segít nekik meghozni a lehető legjobb döntéseket, keresik a válaszokat, hogy hogyan oldják meg problémáikat, mi az, ami előrébb viszi őket. Segíts nekik ebben!

Gondolj erre, miközben építed az üzletedet, vagy amikor a jelöltjeiddel kommunikálsz.

Ez csak egy példa a sok közül.

Ez egy egyszerű és elegáns módja annak, ahogyan AZONNAL a megfelelő üzenetet tudod közvetíteni az emberek felé és VONZÁST tudsz kiváltani.

Természetesen rengeteg ilyen van még. Tanuld meg őket és jó dolgod lesz az üzletben.

Most menj és tedd Te is ezt.

Vagy, használhatsz bilincseket. Erős szorítással rákényszerítheted az embereket arra, hogy igent mondjanak neked. Az kemény. Nagyon sok MLM-es még mindig azt teszi..
De abban nem tudok segíteni neked.

Én az elegáns, stílusos utat választottam.
Ha akarsz, gyere velem, megmutatom, hogyan kell járni ezen az úton,
és megmutatom, hogyan építsd Te is Alfaként a hálózatodat.

Marius

MariusLucas

P.S. ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek, mond el a véleményedet, és lájkold, ha szeretnél több ehhez hasonló cikket 😉 Ha még nem jártál az Alfa Hálózatépítő Kiképzőtáborban, akkor itt kezd: Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Szólj hozzá:

Malcare WordPress Security