Levél

„Meghívlak, hogy fedezd fel azt a
marketing stratégiát, amit a GYÉMÁNT
hálózatépítők alkalmaznak, és több száz
új disztribútort szponzorálnak:
Automatikusan Magukhoz Vonzzák a
jelölteket anélkül, hogy udvarolniuk
kellene az embereknek vagy használniuk
kellene a telefont…”

… Még ha utálsz is eladni,
Még ha teljesen új is vagy a szakmában,
Még ha küszködtél is eddig az MLM-el!

Feladó: Marius Lucas
Címzett: Minden Hálózatépítőnek
Tárgy: A Titkos szósz az MLM SIKERHEZ, ami működik

Kedves Hálózatépítő barátom,

 

Ez a levél egy teljesen más megközelítést tanít neked a marketingről, ami eltörli annak szükségét, hogy „ügynökös rábeszélős” hálózatépítő legyél; eltörli az egyre „fantasztikusabb” átlátszó ígéreteket, amiket szinte mindenki más alkalmaz most a piacon egymást túllicitálva; mindezt anélkül, hogy marketing virtuóz lennél; és őszintén… ez jobban működik, mint bármi, amiről eddig hallottál.

Legyünk őszinték. Azért vagy itt, mert el akarod érni a pénzügyi és anyagi szabadságot és fel akarod építeni az MLM üzletedet. Csak még nem tudod, hogyan csináld.

Most megmutatom neked, HOGYAN csinálj több pénzt az MLM üzletedben, sokkal többet, mint amennyit a hálózatépítők 99,9% valaha is keresni fog.

Előtte jön egy kis szigorú szeretet neked…

Hideg zuhanyként fog érni, amit most mondok neked. De életbevágó, hogy megtudd az igazságot erről, ha komolyan gondolod a hálózatépítést és nem akarsz több pénzt veszíteni, hanem növekedni akarsz.

Én azt látom, hogy sok kolléga őszintén próbál előrejutni, igyekszik, de egyszerűen nem érti, hogy miért nem tud egyről a kettőre jutni.

A nagy jutalékok helyett, amit beígértek neki az induláskor, napról napra azt tapasztalja, hogy egyre több pénzt veszít.

A szomorú valóság az, hogy mi MLM-es hálózatépítők ma sokkal nehezebb helyzetben vagyunk, mint ezelőtt bármikor a 90-es évek óta

Figyelj, ismerős a helyzet?

 • minden újonnan regisztrált disztribútorodra két másik régi csapattagod esik ki az üzletből
 • a lemorzsolódás miatt aggódsz, hogy elúszik a jutalékod és bevételed
 • egyre nehezebb új disztribútorokat találnod
 • eleged van már a „csak annyi a dolgod, hogy hozz 3 embert, aki hoz majd 3 embert” szövegből
 • belefáradtál abba, hogy udvarolnod kell az embereknek, és meg kell őket győznöd arról, hogy milyen jó üzleti lehetőséged van
 • belefáradtál abba, hogy szétdolgozod a hátsód és alig keresel pár ezrest cserébe
 • tudod, hogy SOKKAL TÖBB VAN BENNED, SOKKAL TÖBBRE VAGY KÉPES

Megértelek…

Ezért Én az időmet, energiámat, pénzemet arra használtam, hogy megtaláljam erre a megoldást. Megfizettem a tanulópénzt. És összeállítottam neked ezt a levelet, hogy Te elkerüld a buktatókat és alapból a jó irányba haladj felgyorsítva a növekedésed.
Kritikus odafigyelned arra, amit most mondok neked. Komolyan mondom, ha ezt nem érted, ma esélyed sincs az MLM-ben.

Az igazság az, hogy:

Az MLM, ahogyan eddig ismerted: HALOTT

És a Facebook, a Youtube, a közösségi oldalak, és az egész Internet világa végezte ki.

Egy olyan korszakban élsz, amiben másképpen kommunikálunk, másképpen építjük a kapcsolatainkat, másképpen gyűjtünk információt, nem úgy működnek a dolgok, mint régen.

Megváltoztak a játékszabályok.

Az internet egy olyan utat nyitott meg előtted, ami korábban nem létezett: lájkolás, hozzászólás, vélemények, szóbeszéd, hírek, sőt még a marketing üzenetek is hihetetlen sebességgel terjednek.

Óriási mamut cégeknek, mint a Dell (Jeff Jarvis sztori), United Airlines (Dave Carroll sztori), Bank of America (Molly Katchpole sztori) fájdalmas lecke árán kellett megérteniük, hogy új idők járnak, és a közösségnek eszméletlen ereje van.

Elég egyetlen egy elégedetlen fogyasztó, aki feltölti a Youtube-ra a sztoriját és pár óra alatt az egész üzenet körbejárja a világot. Negyven Hétszer.

Ez egy olyan igazság, ami előtt a nagy cégeknek is fejet kellett hajtaniuk. Alkalmazkodniuk kellett az új helyzethez.

Mennyire érint ez Téged, hálózatépítőt?

Az új idők befolyásolják a jövőbeli új jelöltjeidet.

Az internetnek köszönhetően felgyorsult az információáramlás. Az embereknek a választási lehetőségei korlátlanok: ha valaki vitamint szeretne venni, beírja a böngészőbe, hogy vitamin és 68 900 000 találat jelenik meg előtte 0,38 másodperc alatt.

Óriási a kínálat.

Ott van a rengeteg jobbnál-jobb cég, a fantasztikus termékek és jutalékrendszerek, menő értékesítési arányok, MLM cégek egyre nagyobb ígéretei, az egymással versengő és egymást túllicitáló MLM ajánlatok és hirdetések.

Valamint a másik oldalon, ott vannak a vásárlók véleményei, a felhasználók, az ügyfelek visszajelzései, az elégedett vagy elégedetlen disztribútorok sora:

Mind jelen vannak a nap 24 órájában az internet gránit köveibe írva és tanúskodnak melletted vagy ellened. Ha akarod, ha nem.

És a poén az egészben az, hogy ez az összes információ mind-mind egy kattintásra elérhető a jövőbeli jelöltjeid számára az interneten.

Szóval,

Rólad mit mond az internet?

Nagyon valószínű, hogy Te is reklámozod a céged termékét és az MLM lehetőségedet: Mindenki ezt csinálja.

Szerinted mennyi az esélye annak, hogy ebből az információ áradatból éppen TÉGED választanak az emberek?

Kemény dió, igaz?

Ezért a következő dolog biztosan fejtörést okozott már neked:

Hogyan tudsz kiemelkedni a marketing zajból?
Hogyan éred el, hogy az emberek RÁD FIGYELJENEK?
Hogyan éred el, hogy akarjanak rád hallgatni és követni Téged?
Hogyan éred el, hogy meg akarják venni a termékedet?

Az új idők hatással vannak a meglévő disztribútoraidra is.

Meglepetés: az alsóvonalad is használ internetet. Disztribútoraid naponta több tíz email-t kapnak jobbnál jobb ajánlatokról.

Kutatnak a neten, hogyan tudnak berobbanni az üzleti életbe, a mágikus receptet keresik vagy a következő gyémánt hálózatépítőjüket próbálják becserkészni.

Abban a pillanatban, amikor a leghalványabb gyanúja felmerül bennük, hogy valami nem stimmel nálad vagy az MLM cégednél… vagy kezdik úgy érezni, hogy valamiben korlátozva vannak annál a cégnél, vagy egyszerűen csak megérzik a kudarc csípős-keserű ízét… azonnal odafordulnak a korlátlan választási lehetőségeikhez.

Egyszerűen megnyitják az e-mailjeiket, amik már egy ideje ott figyelnek a postafiókjukban és megtalálják azt a másik lehetőséget, az ’IGAZIT’, amiről úgy érzik, hogy megoldás a problémájukra – és kész. Már nem a Te üzleted az igazi számukra, beleszerettek egy másik üzletbe és nálad befejezték.

Már nincs olyan, hogy hosszú távú egész életre szóló elkötelezettség. A hálózatépítők csak addig ragaszkodnak hűségesen hozzád, ameddig az érdekükben áll. Mihelyt ez megváltozik, jobbnál jobb lehetőségek közül választanak és már csak egy kattintás az egész és dobbantottak az MLM cégedtől.

És ami még rosszabb: lehet, ez a disztribútorod elküld egy emailt a korábbi alsóvonalának (a Te alsóvonaladnak) arról, hogy kilépett: és magával viszi a disztribútorok egyharmadát. Mindez neki egy-két kattintás volt, de neked egy csapásra az egész üzletedet, több éves munkádat és bevételedet a romokba döntötte.

A jutalékod, amire számítottál és támaszkodtál, amit nyugdíjas éveidre tartogattál, amiért több évet güriztél – egy kattintással elúszott. Kezdheted elölről az egészet, rohangálhatsz újból jelöltek után, kilincselhetsz ismét, hogy pótold a kiesett disztribútoraidat.

Ha vezető vagy egy MLM cégnél és több száz embert szponzorálsz, akkor tudod, miről beszélek. Sajnos, ebbe az irányba haladunk. Jobb, ha megtanulod kezelni ezt a helyzetet, ha életben akarsz maradni ebben a szakmában, mert ez a rideg valóság.

Ameddig a régi MLM-es „dogmákat” és old-school hálózatépítő módszereket követed, kivégzed szinte minden esélyed arra, hogy sikeres legyél MLM-ben

Már nem működik az, hogy felhívsz ismeretlen embereket és marketing bemutatókra hívod el őket, ahol első látásra igent mondanak neked és veled vannak az üzletben 20-30 éven át.

Már nem működik az, hogy valaki meghallgat egy CD-t az üzleti lehetőségedről és jutalékrendszerről és azonnal disztribútorod lesz. Ha hosszútávon gondolkozol, akkor a régi megközelítés már nem hatékony.

Az emberek már rengeteg ilyet hallottak, már jól ismerik a történetet. És óriási a kínálat.

Neked kell adnod egy ISZONYAT ERŐS OKOT arra, hogy miért pont TÉGED válasszanak.

Ha mindezt nem vagy hajlandó megtenni, akkor talán még a mai nap folyamán jön egy másik Vezető egy másik MLM cégtől, egy versenytársad, vagy egy másik disztribútor a keresztvonaladból, aki odafigyel a változásokra és megszólítja az embereket, az új játékszabályokat követve: és egy csapásra minden jelöltedet elszívja előled.

Mert ez a Vezető tudja, hogyan hirdessen, hogyan marketingezzen, milyen stratégiákat kövessen – egy Alfaként jelenik meg a jelöltjeid előtt, a jelöltek pedig egyszerűen ösztönösen követik őt.

Mert, Te akarsz folyton aggódni a lemorzsolódás miatt? Én biztosan nem.

Őszinte vagyok veled, az old-school módszerekkel is rengeteg pénzt tudsz keresni, nagyon gyorsan. Csakhogy azt az állapotot már nem fogod tudni fenntartani hosszútávon, és amilyen gyorsan jött a pénz, olyan gyorsan el is fog úszni, és vége az üzletednek.

Nem tudom Te hogy vagy ezzel, de részemről, Én elhatároztam, hogy változtatok ezen…

Marius, én is ugyanígy érzek és elegem van a sok görcsölésből… már végre igazi pénzeket akarok keresni az MLM üzletemben. Akkor hogyan tovább?

A kutatásaim során én a következő logikus következtetésre jutottam:

Két út közül választhatsz.

Az egyik út az, ha továbbra is azt teszed, amit a legtöbb hálózatépítő tesz, és ugyanolyan eredményeid lesznek, mint eddig, mint a legtöbb hálózatépítőnek.

Én azt láttam, hogy amikor ugyanazt csinálod, amit a tömeg, gyakorlatilag kivégzed az üzleted. Ez a széles és kényelmes út, és sokan járnak ezen.

Vagy

A másik út, amit választhatsz az, hogy…

Azt teszed, amit az a szűk elitréteg tesz, a legnagyobbak a Te cégednél is, akik rengeteg pénzt keresnek ebben az üzletben. Még ha ez azt is jelenti, hogy ezt az utat meg kell találnod, ez nem jön automatikusan. Ezt az utat meg kell tanulnod.

És gyakran éppen az ellenkezőjét kell tenned annak, amit a tömeg és a legtöbb MLM-es tesz.

Mire gondolok?

Figyelj, az ALFA hálózatépítők nem csinálnak semmit abból az ugri-bugri MLM-es cirkuszból, amit az átlag hálózatépítők tesznek.

Mi nem rohangálunk emberek után

Mi nem hívunk fel ismeretlen embereket, hogy jöjjenek el egy Marketing bemutatóra

Mi nem akarunk meggyőzni senkit sem arról, hogy a mi termékeink jobbak

Mi nem akarunk rábeszélni senkit arra, hogy csatlakozzon hozzánk

Mi nem üldözzük a barátainkat és rokonainkat a lehetőségünkkel

Mi visszautasítjuk, hogy Bétaként azonosítsanak minket és Béta eredményeink legyenek

MI ALFAKÉNT építjük az üzletünket.

Bárhol vagy, bármilyen cégnél dolgozol, mindenhol az Alfák a legjobban fizetett emberek a világon.

Ezért nem csoda, hogy ez az irányzat egyre népszerűbb a hálózatépítők között. Egyre többen elhatározták, hogy felzárkóznak és átállnak a profi szakértők, az ALFA HÁLÓZATÉPÍTŐK soraiba.

Ők egytől-egyik olyan emberek, akik KOMOLY üzletet akarnak építeni. Akiknek elegük van abból az amatőr MLM-es cirkuszból, ami körülöttük folyik. És barátom, erről szól az Alfa Hálózatépítés.

Az Alfa Hálózatépítés nem egy MLM cég, nem egy MLM üzleti lehetőség, nem egy termék vagy valamiféle jutalékrendszer. Az Alfa Hálózatépítés: a MEGOLDÁS.

Ez a válasz a kis bevételekre, az ügyfélszerzés egyre növekvő költségeire, a folyamatosan apadó alsóvonaladra, a kizsákmányoló önmaga hasznát kereső mindenkin átgázoló ügynök mentalitásra, a sikertelen marketing bemutatókra, az elutasításokra, a középszerű életminőségre.

Az Alfa Hálózatépítés az ősi ösztönös erőre, a VONZÁSRA épít, ami képes ellenállhatatlanná tenni Téged és megtanít arra, hogy kiemelkedj a tömegből, magadhoz vonzd a végtelen számú komoly jelölteket, akik alig várják, hogy veled dolgozzanak.

Az Alfa Hálózatépítésnek éppen ez a lényege: úgy pozícionál Téged az üzleti világba, hogy a legforróbb és legjobb minőségű jelöltek jönnek Te hozzád, ők találnak meg Téged és úgy érzik, hogy Te vagy a LEGJOBB választás a számukra. Szabályosan mágnesszerűen magadhoz VONZOD a legkomolyabb embereket az üzletedbe.

Amikor Alfa vagy, nem Te udvarolsz a jelölteknek, ők udvarolnak neked. Igazából még sorban is állnak az ajtód előtt, hogy meghallgassák az üzenetedet. Sőt, még fizetnek is azért, hogy megmutasd nekik a marketing bemutatódat (!)

Az Alfa Hálózatépítés a legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy komoly üzletet építs, és komoly pénzeket keress MLM-ben.

Mindjárt elmondom, hogy ez hogyan működik, és Te hogyan tudod használni a saját üzletedben.

Előtte hadd meséljek egy kicsit magamról: Marius Lucas vagyok. MLM tréner és direkt marketing specialista.

Remélem egyszer neked is lesz alkalmad egy vérbeli profi, egy Gyémánt, egy Alfa Hálózatépítő mellett tanulni. Eszméletlen érzés.

Büszke vagyok rá, hogy egy olyan szakember mellett tanultam meg a szakmát, aki saját maga több hálózatépítő cégnek az #1 disztribútora, több mint 500.000-en követik világszerte és ő maga is már az üzlete elején 1,732 embert szponzorált 31 nap alatt.

Nagyon sok gyémánt hálózatépítő, Vice President és marketing Alfa az ő tanításain „nevelkedett fel”, és most évi több millió dollárt keresnek.

Büszke vagyok rá, hogy nekem is lehetőségem volt erre, hogy egy ilyen kaliberű üzletember személyes mentor programjába fogadott, és mellette tanultam a szakmát.

Most, azért vagyok itt veled, hogy fogjam a kezed és vezesselek ezen az úton. Itt vagyok, hogy átadjam neked az értékes tudást, hogy Te is hasznot meríts ebből.

Akik ismernek, tudják, milyen voltam, honnan indultam …

Félénk, visszahúzódó srác voltam
Képtelen voltam szponzorálni új embereket

Emlékszem, 2008-ban egy igazgató jó barátom megismertetett életem első MLM cégével. Egyből megragadott a gondolat, hogy saját üzletet építsek.

De az egész olyan félelmetes feladatnak tűnt.

El sem tudtam képzelni, hogy hogyan fogjak hozzá, hogyan tartsak marketing bemutatókat, vagy hogyan szponzoráljak embereket.

Többnyire a barátom tartotta az előadásokat, mert én nem éreztem magam alkalmasnak erre.

Amikor nem jöttek az eredmények, láttam, a felsővonalam arcán, hogy meg van győződve arról, hogy biztosan nem vagyok elég lelkes, nem hívok meg elég embert, nem dolgozok elég keményen.

Láttam rajta, hogy elkönyvelt magában, hogy „na ez is csak egy újabb láma, ebből se lesz soha jó hálózatépítő”

Ráadásul, még a legjobb barátaim is kinevettek meg lesajnáltak.

Akkor eldöntöttem, hogy csak-azért-is megcsinálom.

Elkezdtem kutatni, hogy hogyan dolgoznak a szakmában a legnagyobbak. Tanulmányozni kezdtem, mit miért hogyan csinálnak. Rengeteg könyvre, tanulmányra, kurzusra rátettem a kezem, amire csak tudtam, és csak úgy szívtam magamba a tudást.

Lelkes tanulójává váltam a szakmának

Ezek között van több olyan képzés, amiért százezer forint feletti összegeket fizettem.

Kemény volt… nappal munka és család, azután átvirrasztott éjszakák és tanulás.

De válaszok után kutattam, hogy mi az a titkos hozzávaló, mi az a mágikus titok, ami meghatározza, hogy valaki sikeres lesz MLM-ben vagy padlóra kerül.

Amire rájöttem…

 • Rájöttem, hogy a hálózatépítés nem működik úgy, ahogyan a legtöbben csinálják
 • Rájöttem, hogy ha magamhoz akarok vonzani másokat, akkor olyan személlyé kell válnom, akit az emberek meg akarnak találni
 • Rájöttem, hogy ha nem szeretek személyesen eladni vagy bemutatókra járni, akkor olyan gépezetet kell beállítanom, ami elvégzi ezt helyettem és a nap 24 órájában dolgozik tökéletesen anélkül, hogy elfáradna. Képes egyszerre 500 vagy akár 150 000 embernek is marketing bemutatózni és átadni az üzenetemet.
 • Rájöttem, hogy az egyik legértékesebb tulajdonom az időm, ezért nem tölthetem azt alkalmatlan emberekkel. Olyan gépezetet akartam, ami kiszűri a kifogáskereső nyávogó embereket, minősíti nekem a jelölteket, anélkül, hogy én ott lennék személyesen, anélkül, hogy az én időm telne. Így nekem marad időm az üzletem építésével foglalkozni és a komoly ügyfelekkel
 • Rájöttem, hogy mindezt úgy kell megterveznem, hogy fedezni tudjam az ügyfélszerzés költségeit, mert ha ez meg van, akkor gyakorlatilag a végtelenségig tudom skálázni az üzletemet
 • Rájöttem, hogy ha folyamatosan jönnek hozzám érdeklődő emberek, akik velem akarnak dolgozni – akkor a szponzorálás valójában gyerekjáték!
 • És rájöttem arra, hogy ha másoknak megmutatom ugyanezt, akkor ők ugyanilyen könnyen és kiszámítható módon tudnak pénzt keresni és tudják építeni a hálózatukat – mások ugyanilyen könnyen tudnak növekedni

És éppen ezt tettem.

Így született meg az Alfa Hálózatépítés, a Vonzás Marketing elveire építve

Az, hogy magadhoz vonzod a komoly jelölteket, akik kérik, hogy mutasd meg nekik az üzleti lehetőségedet, Barátom, az nem a jövő, ez régóta a valóság. És ez csak a kezdet.

Rengeteg olyan módszer és stratégia van még, amit a legnagyobbak használnak.

Azt tudnod kell, hogy sok ilyen módszerről ezek közül nem beszélnek nyíltan a szakmában csak a színfalak mögött, – van olyan belsős infóm is közötte, amiről csak 1.000 dolláros kurzuson vagy 3.000 dolláros (600.000ft) tanfolyamon szerezhetnél meg. És ezeket a tudás-gyöngyöket is megosztom veled. Leesik az állad, amikor meghallod őket.

Például, ilyenekre gondolok:

Hogyan találnak meg Téged az emberek, hogyan éred el, hogy a nyálukat csorgatva akarjanak megszerezni Téged vagy a termékedet még mielőtt egyáltalán találkoztak volna veled személyesen.

Vagy, hogyan fizetnek neked az emberek azért, hogy megmutasd nekik az üzletedet. Olvasd el még egyszer:
Neked fizetnek az emberek csak azért, hogy megmutasd nekik az üzletedet. Kérdezz meg bárkit az MLM-es barátaid közül, hogy tudják-e, hogyan kell ezt csinálni. Vagy szeretnék-e megtudni? És mosolyogj, mert Te tudni fogod a választ.

Hogyan tudsz felépíteni egy olyan stabil rendszert, amire nincs hatással a lemorzsolódás – anélkül, hogy rohangálnod kellene új emberek után

 Hogyan tudod elérni, hogy a keresztvonalad legnagyobb vezetői, vagy akár más MLM cégek top értékesítői is a TE üzletedet építsék

 Hogyan keress több pénzt, mint a hálózatépítők 99,9% valaha is fog keresni

 Hogyan tudsz már akár a mai nappal kezdődően is pénzt keresni ezzel, olyan pénzt, amit egyenesen az üzleted fejlődésére és építésére tudsz fordítani

 Hogyan tudsz már a mai nappal kezdődően MÉG TÖBB pénzt keresni anélkül, hogy az üzleti lehetőségedet vagy az MLM céged termékét egyáltalán megemlítenéd!

 Megmutatom, hogyan legyen már a mai nappal kezdődően pozitív a készpénzáramlásod, ahelyett, hogy csak a pénzedet költenéd ügyfélszerzésre – és ahelyett, hogy továbbra is csak veszítenéd a pénzedet – mindezt úgy, hogy közben a saját üzletedet építed!

És ez csak néhány dolog, amit megosztok veled. Ez mind-mind része az Alfa Hálózatépítésnek.

Kezdjük a tanulási folyamatodat azzal, hogy most elmondom neked mi az…

Az egyetlen-egy mutató, ami meghatározza,
hogy KI lesz sikeres MLM-ben

Az egyetlen-egy dolog, ami meghatározza, hogy sikeres leszel MLM-ben az: TE VAGY.

Igen, ez Tőled függ, attól, hogy Te személy szerint MILYEN EMBER VAGY és HOGYAN építed az üzletedet.

 Nem számít, hány barátod vagy ismerősöd van;

 Nem számít, hányan mondanak nemet vagy igent a lehetőségedre;

 Nem számít, hogy mikor csatlakozol az üzletbe;

 Nem számít, hogy milyen termékkel dolgozol;

 Nem számít, hogy voltak-e korábbi sikereid vagy sem.

Ez mind-mind NEM SZÁMÍT.

Kizárólag az számít, hogy TE ott vagy-e a MEGFELELŐ helyen ebben a folyamatban vagy sem. Az számít, hogy TE hajlandó vagy-e végig menni az úton, hogy azzá a személlyé válj, aki eszméletlen sikereket ér el ebben az üzletben.

Arra buzdítalak, – és nem érdekel, hogy milyen üzletben dolgozol vagy dolgoztál – hogy vitaminokkal, gyógynövény készítményekkel, szépségápolási cikkekkel, mosószerekkel vagy high-tech cuccokkal dolgozol – bármivel is, csak – VÁLASZD AZT, hogy a LEGJOBBAT hozod ki magadból.

VÁLASZD AZT, hogy a LEGJOBBAT hozod ki MAGADBÓL

És napról napra következetesen tedd ezt. Minden nap feszegesd a saját határaidat – tanulj meg másképpen látni dolgokat, próbáld a legtöbbet és a legjobbat kihozni önmagadból és egy dolgot garantálok neked: ha folyamatosan ezt teszed, azt soha nem fogod megbánni.

Mert ha nem ezt teszed, lehet, egyik reggel felkelsz, és azt mondod majd magadnak:

„Óh bárcsak hallgattam volna rá, bárcsak azt tettem volna, amit Marius mondott nekem”

De már késő, és folyton az jár majd a fejedben, hogy mi LEHETTÉL VOLNA, milyen életed lehetett volna, ha másként döntesz.

Komolyan mondom neked, SOHA nem fogod megbánni azt, ha már a mai nappal kezdve felgyűröd az inged úját és lézerpontossággal a figyelmedet és az erődet egyetlen egy dologra összpontosítod – bármi legyen is az – amivel foglalkozol –

Azt akarom, hogy menj ki az üzleti életbe és legyél HATALMAS. Növekedj!

Marius hogyan tudom a legjobbat kihozni önmagamból, és hogyan építsem az üzletemet?

Azt már érted, hogy önmagaddal kell kezdened valamit, hogy ez jól működjön.

Egész pontosan, két dolog van, amire oda kell figyelned önmagaddal kapcsolatban. Lényegbevágó, hogy a helyére tedd ezt a két dolgot, mert végül ezen áll vagy bukik az üzleted:

 1. KI VAGY – a Te személyiséged, az Éned
 2. HOGYAN dolgozol – a Marketinged

Hogyan építsd a személyiségedet?

Legjobb módja ennek, ha képzed magad. Válj a területednek a hűséges tanulójává és tégláról téglára fokozatosan építsd fel a tudásod a szakmában. A két kulcsfontosságú terület, amiben fejlődnöd kell az: az Alfa Vezetői készséged és a Marketing készségek. Akarom, hogy ezt vésd mélyen az elmédbe, mert ez az alapja a sikerednek.

Hogyan építsd az üzletedet?

Ahhoz, hogy építeni tudd az üzleted, szükséged van arra, hogy jó minőségű, komoly jelöltek FOLYAMATOSAN ÁRAMOLJANAK hozzád készen arra, hogy csatlakozzanak az üzletedhez vagy vásároljanak a termékedből. Ők az üzleted vére.

Ez biztosítja számodra a folyamatos növekedést. Ha nem jönnek a jelöltek, ha nincs kinek megmutatnod az üzletedet, akkor nincs növekedésed sem. Egyértelmű.

Te azt akarod, hogy folyamatosan legyen olyan személy a listádon, aki jelentkezik nálad, hogy dolgozni akar veled. Tudsz követni?

Amire szükséged van, ahhoz hogy növekedj:

Több jelölt -> több új disztribútor és fogyasztó -> több értékesítés -> több pénz a pénztárcádban 😉

Ezt mondani könnyű, de ha belegondolsz, legalább három nagy akadály áll előtted:

 1. HOGYAN LÁTNAK TÉGED AZ EMBEREK. Amikor megszólítasz valakit, mindenki az ügynököt látja benned, az MLM-est. Rögtön azt gondolják, hogy le akarod nyomni a torkukon az üzleti lehetőségedet, be akarod szervezni őket egy „piramis játékba” vagy el akarsz adni nekik valamit. Téged jó szándék vezérel, de ez a sötét felhő akkor is ott van a fejed felett és nem tudsz ettől sehogy sem megszabadulni.
 2. MILYEN MÓDSZERT ÉS STRATÉGIÁT KÖVETSZ. Eleged van abból, hogy ismerőseidet és barátaidat kell „zargatnod” a lehetőségeddel. Utálod, hogy naponta 10-25 ismeretlen embert kell felhívnod időpontot egyeztetni egy marketing bemutatóra. Utálod, hogy pedáloznod kell másoknál, hogy valaki igent mondjon neked.
 3. HOGYAN ADD EL A LEHETŐSÉGEDET. Az emberek nem vesznek komolyan. Nem úgy ismernek téged, mint egy Alfa Üzletembert, nekik csak a szomszéd vagy, egy rokon vagy csak egy ember a sok közül. Nem ismernek Téged. Nem bíznak benned. Valamiért nem értik milyen ÉRTÉKE van a lehetőségednek. Nem látják, hogy ez a Te lehetőséged képes megváltoztatni és jobbá tenni az életüket. És most neked kell meggyőzni őket valahogyan, és neked kell eladnod nekik a lehetőségedet vagy a terméket. Ráadásul, Te sem vagy egy olyan eladó típus.

Kemény helyzet. Megértelek.

A jó hírem az, hogy most megtanítalak arra, hogyan old meg ezt stílusosan, mint James Bond. Megmutatom, hogy mit tegyél azért, hogy Te is egy Alfa Hálózatépítővé válj 😉

Igazából, amit felajánlok neked, az egy elegáns megoldás erre a problémára.

Elegáns, mert stílusos, mert ez a legegyszerűbb, leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy megold ezt a helyzetet.

Ezt csinálják és így gondolkodnak ma a világ legjobban fizetett marketingesei.

Az Alfa Hálózatépítés egy olyan stratégiát ad a kezedbe, ami lehetővé teszi, hogy az emberek saját magukat rábeszéljék a Te termékedre vagy szolgáltatásodra – függetlenül attól milyen cégnél dolgozol, vagy milyen terméked van.

A marketingeddel eléred, hogy komoly érdeklődő emberek keressenek Téged.
A marketingeden keresztül lehetőséget adsz az embereknek, hogy jobban megismerjenek Téged
A marketingeddel kapcsolatot és bizalmat építesz az emberekkel, míg készen nem állnak arra, hogy vásároljanak Tőled

Igen, a marketingeden keresztül az emberek saját magukat meggyőzik arról, hogy Te vagy számukra A LEGJOBB MEGOLDÁS – és Téged választanak.

Azért tanítom ezt meg neked, mert az a vágyam, hogy ezzel együtt növeljük a SZAKMA HÍRNEVÉT: Itt az ideje, hogy elhagyd Te is az amatőr MLM-es szokásokat. Mi Alfaként építjük az üzletünket és Alfához méltó a fizetésünk.

Csak hát itt a bökkenő: nem tudom mindezt a sok hasznos dolgot elmondani neked egy levélben. És nem tudok olyan sok részre szakadni sem, hogy egyszerre mindenütt ott legyek, hogy átadjam neked a tudást.

Ezért létrehoztam egy kényelmes módot arra, hogy gyorsan és könnyen megszerezd ezt az értékes információt, anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról, úgy, hogy ezt akár egy fotelben ülve is megtehesd – egy-két kattintás után, simán rákapcsolódsz és kész.

Ráadásul, mindezt úgy alkottam meg, hogy neked semmilyen kockázatod ne legyen ezzel.

Fogtam magam, összegyűjtöttem a legfontosabb részleteket, amit tudnod kell az Alfa Hálózatépítésről. Rendszereztem a leglényegesebb tanulságokat, amikre az évek folyamán rájöttem.

Értékes tudás gyöngyszemeket, amiket több éves kutatás és rengeteg tanulmányozás árán szereztem meg – amiket a szakma legnagyobbjaitól tanultam.

Mindezt leírtam, becsomagoltam neked, és könnyen fogyaszthatóvá tettem, hogy közben élvezd is a folyamatot. 😉

Már érted azt, hogy önmagadra kell összpontosítanod. És ezen belül a két legfontosabb dolog, ami meghatározza azt, hogy valaha is sikeres leszel-e az MLM-ben, az attól függ:

 

1. Milyen a személyiséged (SZÁMÍT AZ, HOGY KI VAGY) és
2. Milyen marketing készségeid vannak (SZÁMÍT AZ, AHOGYAN DOLGOZOL)

 

Ezért a legnagyobb segítség számodra az, ha megtanítalak mindkettőre.

Megtanítalak arra, hogy:

 

 1. Mit csinálj, hogyan gondolkodj ahhoz, hogy Alfának lássanak az emberek és ALFA HÁLÓZATÉPÍTŐVÉ VÁLJ
 2. Hogyan építsd úgy a hálózatodat, mint egy Alfa. Milyen módszerekkel dolgoznak ma az Alfa Hálózatépítők.

 

Ez a Te titkos fegyvered, amit a mai nap a kezedbe adok.

Ez képes Téged a tömeg elé katapultálni rekordidő alatt.

És igen, ez lesz az, amit ha megtanulsz, elsajátítasz, és a gyakorlatba ültetsz, azzal aktiválod az ősi ösztönös erőt, a VONZÁST és szabályosan magadhoz vonzod a komoly jelölteket.

Ez a tudás, amikor a gyakorlatba ülteted: ellenállhatatlanná tesz Téged. Legyőzhetetlenné.

Készítettem neked egy két részből álló könyvet, ez lesz a segítségedre ebben:

Iratkozz fel a várólistára, hogy az elsők között legyél, aki ráteszi a kezét erre a sok jó és hasznos dologra, amivel a következő szintre emeled az üzleted.

Így ott lehetsz ajtónyitásnál és elsők között fordíthatod a javadra ezt a tudást és az Alfa Hálózatépítő elveket.

Plusz, mihelyt feliratkozol, küldök neked bónusz ajándékba egy 34 oldalas tanulmányt egy marketing elvről, amit ma minden menő üzletember alkalmaz a marketingjében és az üzletében.

Ez a marketing elv, amit ebből a bónusz tanulmányból megtanulsz – ez a titka minden bestseller könyvnek, előadásnak, erőteljes marketing üzenetnek és bemutatónak.

Ez az alapja minden olyan kommunikációnak, ami masszív tettekre indítja a célközönségedet, függetlenül attól, hogy online vagy offline marketinget alkalmazol.

Ez az egyetlen-egy dolog határozza meg, hogy a marketing üzeneted, marketing kampányaid eget rengető sikert érnek el – vagy csúfos kudarcba fulladnak.

Ez az egyetlen-egy fogalom, képes Téged a középszerűségből az Alfák közé emelni, és egy óriási rajongó tábort létrehozni neked, akár a mai naptól kezdődően.

Mihelyt feliratkoztál A Belső Játék – Alfa Hálózatépítés c. könyv várólistájára, küldöm is neked ezt az ajándék tanulmányt.

Ez egy kis ízelítő abból, ami rád vár. Ezt már azonnal eltudod kezdeni alkalmazni a saját üzletedben 😉

A legjobbakat neked!

Marius

Itt Iratkozz fel a Várólistára, hogy
Az Elsők között legyél:

Malcare WordPress Security