Rólunk

Családapa
Marketinges
Alfa Hálózatépítő
Örök Álmodozó Szabadságharcos

“Szerezd meg az 5 INGYENES videó bemutatót és tanuld meg, hogyan VONZD magadhoz mágnesszerűen a komoly, célirányzott ügyfeleket”

Üdvözöllek a Blog Oldalamon!

Volt már úgy, hogy úgy érezted többre vagy képes, mint amit eddig elértél? Sokkal több van benned, csak valahogyan nem tudod a felszínre hozni?

Barátom, ez azért van, mert ez az igazság.

Üdvözöllek, Marius Lucas vagyok. Jó helyen jársz, segítek Neked.

Először is grat, hogy megtaláltál, ez a hivatalos blog oldalam.

Ha vállalkozó hálózatépítő vagy, esetleg szeretnél az lenni, biztos tudok mondani neked olyat, amivel előreviheted az üzleted. Tudok egy-két marketing-ninja fogást.

Miért csinálom ezt, miért segítek?

Miért adok neked ingyen olyan belsős infókat, amiért máshol fizetned kell?

Igaz, sokszor olyan tartalmakat teszek közzé, amiért nyugodtan kérhetnék 5 vagy 10 ezer forintot alkalmanként, de nem teszem.

Ezt a pénzt inkább az asztalon hagyom. Hogy miért?

Egyszerű: élvezem, ha tudok segíteni, és szeretem is csinálni. Aztán, ott van az is, hogy szeretném emelni a szakma hírnevét azzal, hogy minőségi anyagot teszek elérhetővé. És végül azért, mert hosszútávon gondolkodom.

Tudom, hogy ha valaki üzletet épít, az nem egyik napról a másikra fog történni. És azt is tudom, hogy ha alkalmazod ezeket az elveket, amiket tanítok neked, elégedett vagy és jönnek a jó eredményeid – akkor utána biztosan többet akarsz majd. És vissza-vissza térsz. Nyerő-nyerő helyzet.

Így Neked is jó és Nekem is jó.

Komolyan mondom, megtiszteltek a bizalmatokkal.

Hálás vagyok.

Igyekszek mindig hasznos dolgokat megosztani veletek, ami a javatokra válik.

Segítek, olyan készségeket kifejleszteni, amivel Te is saját menő online üzletet tudsz építeni.

Nem hiszem, hogy mindent tudok a marketingről és üzletépítésről. Rengeteget kell még tanulnom! Útközben, szívesen megosztom veled is, amit eddig tanultam.

2010 óta foglalkozok komolyabban online marketinggel. Úgy kezdődött, hogy elegem lett abból, hogy csak görcsöltem a hagyományos hálózatépítésben. voltak kérdéseim, és kutattam a válaszok után – oktatóanyagokat, könyveket, kurzusokat vettem és rágtam át, hogy megtaláljam a válaszokat.

Például, nemrég részt vettem egy kétéves Mentor Programban, amit egy amerikai elit kategóriás marketinges hozott létre. Már több mint 420e ember van a névlistáján, négy marketing cége van mindegyik 10M dollár fölötti bevétellel. Most építi az ötödik cégét, igaz ez utóbbit nem marketing témában, de online marketing eszközökkel.

A mentor program rendszeres heti videó hívásokkal és sok belsős infóval volt tele. Jó volt bepillantást nyerni a kulisszatitkok mögé, látni hogyan gondolkodik, mit miért tesz, hogyan építi az üzletét. Sok heuréka pillanat.

Óriási élmény.

Az ebből szerzett tapasztalataimat itt szoktam megosztani a blog oldalamon és/vagy személyesen elküldöm a feliratkozóimnak email-ben.

Amikor nem marketingezek, a családommal vagyok, a feleségemmel és kisfiammal. Jobban mondva: amikor nem a családommal vagyok, akkor lehet, hogy éppen a gép előtt találsz, valami marketinges cuccot olvasok vagy csinálok.

Most egy két részes könyvnek a háttérirodáján dolgozok. (Itt olvashatsz erről bővebben)

A legjobb módja, hogy továbbra is a közelben maradj és elsőként értesülj az újdonságokról az, ha feliratkozol a levelezőlistára és megkeresel közösségi oldalon.

Köszönöm az idődet, hogy csatlakoztál és itt vagy velünk

Remélem nemsokára jobban megismerünk és többet hallunk felőled.

Addig is, a legjobbakat Neked!

Marius

Alfa Hálózatépítő Kiképzőtábor
5 Bemutató

“Tanuld meg, hogyan VONZD Magadhoz Mágnesszerűen a Komoly, Célirányzott Ügyfeleket”

A részvétel INGYENES

Malcare WordPress Security