Titkos Testbeszéd, amit az Emberek Ellenállhatatlannak Találnak

mit árul el rólad a testbeszéded_alfa hozzáállás

Ha egész pontosan nem tudod, hogyan kommunikálj az emberekkel szavak nélkül, kizárólag csak a testbeszédeddel…. Vagy ha nem tudod pontosan, hogyan használd a testbeszédet, ahhoz, hogy a *megfelelő üzenetet közvetítsd az emberek felé: Soha nem leszel képes VONZÁST kiváltani másokban.

Másfelől…

Amikor megérted, hogyan használd a testbeszédet a megnyilvánulásaidban, az emberek felismerik ezt AZONNAL, anélkül hogy bármit mondanál… és kezdenek VONZÁST érezni irántad.

És amikor ez megtörténik, barátom, az üzletépítés gyerekjáték.

Ma erről fogunk beszélni kicsit, hogy ezt hogyan tudod Te is alkalmazni az üzletedben.

 

Amikor legelőször kapcsolatba lépsz egy jelölttel

 

Mindenhol azt látod, hogy amikor egy MLM-es találkozik vagy legelőször kerül kapcsolatba egy jelölttel, talán egy marketing bemutatón, vagy weboldalának az érkezési lapján, egyetlen egy dolog körül forog minden gondolata: lenyűgözni a jelöltet.

ügynök mindenáron el akar adniIlyenkor elkerülhetetlenül a következőképpen viselkedik:

 • Erősen mosolyog (vagy vigyorog..)
 • Enyhén lehajtja a fejét
 • „Alázatoskodóan, szelíden” kezd viselkedni
 • Minden erejével azon van, hogy a saját oldalára állítsa a jelöltet
 • „Erőltetett” dolgokat beszél, legtöbbször szirupos szöveget arról, hogy milyen jó a termék vagy a céget mikor alapították, ez milyen fantasztikus lehetőség.

Az ilyen hálózatépítők nem érnek el jelentős eredményt.

Általában épp az ellenkezője történik mint, amire számítottak. És nem értik, hogy hol rontották el.

Eközben –

Ezzel ellentétben, vannak mások (igazából nagyon kevesen), akik a *MEGFELELŐ dolgokat teszik és AZONNAL erőteljes jelzéseket küldenek a jelölt felé, hogy *Ők* azok, akik a kezükben tartják a helyzetet és ők irányítanak.

Ezek az emberek úgy viselkednek, hogy megnyilvánulásaikkal (szavaikkal és tetteikkel egyaránt) azonnal azt kommunikálják a jelöltnek, hogy higgadt, menő üzletemberek, akik jól érzik magukat a bőrükben – és a jelöltnek vagy bárki másnak pedig abban a SZERENCSÉS KIVÁLTSÁGBAN lehet része, hogy beszélhetnek velük.

Barátom, ezek az emberek: Alfák.

A leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy VONZÁST hozz létre az, amikor Alfa jellemvonásokat mutatsz fel: amikor Alfa vagy.

 

4 dolog, ami segít Alfaként viselkedned

 

Most megosztok veled, 4 dolgot, ami segít csiszolni a hozzáállásodon, hogy nehogy elszúrd a testbeszéddel az üzenetedet és a marketingedet.

Hiába mondasz bármit is, ha a viselkedésed nincs összhangban a szavaiddal, a jelöltednek rossz üzenetet közvetítesz és kioltottad a Vonzást. És ha nincs vonzás, akkor végeztél, utána már semmit sem tehetsz.

Legyél AlfaEgyértelmű a helyzet: Te Alfaként akarsz fellépni, amikor a jelölttel találkozol. Így csináld:

1. FüggetlenségAzt kommunikáld, hogy Te nem függsz más emberektől, a Te üzleted nem függ más emberektől, Te a saját dolgodat csinálod.

Amikor valaki azt látja, hogy pedálozol, és neked szükséged van arra, hogy ő csatlakozzon hozzád – akkor annál jobban igyekezni fog kifelé tolatni.

Az, hogy Te megvalósítod az álmaidat, nem függ senkitől, nem attól függ, hogy egy bizonyos ember csatlakozik-e hozzád vagy sem, hanem kizárólag csak Tőled függ.

Téged nem érdekel, hogy valaki igent mond neked vagy sem.

Sőt, Te döntöd el, hogy kivel dolgozol.

Amikor ezt az üzenetet közvetíted másoknak, hogy Te határozott vagy, felépíted az üzletet vagy vele vagy nélküle, és ezzel összhangban is viselkedsz, az iszonyat erős. Ez egy Alfa jellemvonás. Vonzást hozol létre.

2. JóváhagyásNe keresd mások jóváhagyást, ne akard, hogy elfogadjanak.

Te legyél az, aki jóváhagy dolgokat.

Másoknak kell dolgozni azon, hogy megszerezzék a Te jóváhagyásodat. De Te nem adod könnyen.

Tartsd meg az erődet és jóváhagyásodat magadnak.

Amikor nem keresed mások jóváhagyását, nem fogsz meghunyászkodni és akkor felcsillan az Alfa benned. Vonzást hozol létre

3. Higgadt lazaságLegyél egy hálózatépítő James Bond.

Amikor Alfa vagy a saját szabályaid szerint élsz. Engedd meg magadnak, hogy COOL legyél, laza vagánysággal.

Vannak az extrém konzervatívok és vannak az ultra-hipp emberek. Neked valahol a kettő között kell megtalálnod a helyed, menő üzletemberként, amivel azt sugározod a külvilágnak, hogy Te jól érzed magad a bőrödben.

Menő vagy. Ott a szenvedély az életedben. Egyéniség vagy. Élvezed, amit csinálsz. Mások osztozni akarnak majd ebben. Igyekezni fognak a közeledbe kerülni, és minél többet a társaságodban lenni. Alfa vagy, Vonzást hoztál létre.

4. StátuszKözvetíts magas státuszt az emberek felé.

A legtöbb dolog, ami Vonzással kapcsolatos összefügg a státuszoddal, azzal, hogy Te milyennek látod önmagad és ebből kifolyólag milyen üzenetet közvetítesz Önmagadról.

Amikor azt kommunikálod, hogy Te egy alacsony Státusszal rendelkező személy vagy, azonnal kioltod a Vonzást… Figyelj, ki akar egy BÉTÁHOZ csatlakozni?…

Mindenki a legjobbal akar dolgozni, a legjobbat keresi.

Legyél olyan személy, akihez Te is szívesen csatlakoznál.

Közvetíts magas státuszt, viselkedj Alfához méltóan, legyél Alfa.

Mondd és tedd a MEGFELELŐ dolgokat, amikor a jelölteddel vagy és kezdj el csodálkozni, hogyan változnak meg MASSZÍVAN az eredményeid, abban ahogyan reagálnak neked az emberek.

Alkalmazd a helyes testbeszédet és elmebeli állapotot a munkád során, a mindennapokban és figyeld mennyire fognak ÉGNI A VÁGYTÓL a jelöltjeid, hogy még több dolgot felfedezzenek és még többet megtudjanak az üzletedről, Rólad és arról, amit Te képviselsz.

Amikor a testbeszéded azt üzeni másoknak, hogy Te Alfa vagy: Azonnal Vonzást hoztál létre.

Egyszerű, mint az egyszeregy. És kész.

Marius

MariusLucas

P.S. ha tetszett ez a bejegyzés, kérlek, mond el a véleményedet, és lájkold, ha szeretnél több ehhez hasonló cikket 😉 

P.P.S. AJÁNDÉK 42 Oldalas  könyv: „Az igazi gond az MLM-el…Az MLM-es”.

Ha úgy érzed nem figyelnek rád eléggé az emberek vagy nem bíznak benned, ez a könyv hasznos neked. Töltsd le INGYEN, itt találod: 

"Az Igazi Gond az MLM-el... Az MLM-es"

 • Hogyan érd el, hogy megbízzanak benned?
 • Tedd ezt az egy dolgot helyesen, és Te leszel a hálózatépítők James Bondja
 • A közösség az ellenséged?
 • 10 mód, amivel bizalmat építesz
 • Hogyan állítsd a közösséget a saját oldaladra?
 • 5 lépés, ami legyőzhetetlenné tesz Téged
 • Az egyetlen egy leglényegesebb tényező, ami meghatározza azt, hogy odafigyelnek-e rád

Hozzászólások

hozzászólás

3 hozzászólás
 1. A mit tapasytalatbol mondok; legyen ralatasod a dolgokra , ismerjed minden apro reszletet, a kikel targyalsz mar ha meggyozodtek regebbrol ,hogy kepes vagy ra a mit igersz …es hogy pontosan ilyen iranyu valtozast szeretnenek…Te vagy az egyeduli a ki kepes a megoldasra , mert ratermett vagy ..es igazat beszelsz …es vannak sikereid es persze van tapasztalatod ..nem vagy kezdo..

 2. Kedves András,

  Örülök, hogy Te is fontosnak tartod ezt.
  Jó amikor a megjelenéseddel, szavaiddal és tetteiddel ezt a pozitív üzenetet és érzést tudod közvetíteni az emberek felé.

  Egyetértek veled, az ilyen személy szakértője, lelkes tanulója a területének. És amikor őszintén segít az embereknek, azzal kapcsolatot és bizalmat épít — az emberek megérzik ezt. És akkor születnek a nagy dolgok.

  a legjobbakat neked!

  Marius

 3. Marius Lucas Koszonom szepen…

Szólj hozzá:

Malcare WordPress Security